2777
2789

گفتم که من بسی زیبا بسی باهوش و بسی خانم هستم 

و ۱۸ سالمه

دنبال یه اقایی میگردم که قصد مهاجرت داره اگه میشناسید معرفی کنید

چقدر دارم حسرت میخورم که یه مرد ۵۰ ساله المانی میخواست من و ها قد بازی در اوردم بگو اوزگل زنش شو اونجا طلاق بگیر دیگه احمق

تازه پزشکم بود 

همونیم که حافظ به خال هندویم میبخشه سمرقند و بخارا را...دی کوزه گری دیدم اندر بازار بر پاره گلی لگد همی زد بسیار ان گل به زبان حال با او گفت من همچو تو بودم مرا نیکودار .....بسیار در دل امد و از اندیشه ها رفت نقشی که ان نمی رود از دل نشان توست(تنها مخاطبم خدا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چی بهت گفتن 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

دوس بسر من قصد مهاجرت داره بیا ماله تو

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.