2789
عنوان

چرا توهین

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما با هم تفاهم داریم😋😋😋😍

yes yes😎😁😍

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
عه اینو من تو تاپیک دیگه گفتم🤣🤣 ما گوسفند میکشیم میخوریم شما گیاه خوار ناراحت میشی...  م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺
واقعا اگه اینجوری باشه گیاه هم یه موجود زنده است

این دیگه چه استدلالیه =)))

گیاه که سیستم عصبی و پردازش نداره که =)))

الان به نظر شما خیار و گوسفند به یک میزان احساس میکنن؟! 🤦‍♀️

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
اره واقعا لفظش خیلی زشته و جدا از اون سبک زندگی گیاهخواری نهایتا پنجاه ساله که اومده روی دور هنوز ...

درسته .منی که مینورم اگر گوشت نخورم اصلا درازکش میشم

هنوزم بعد هر پریود صعف های خیلی بدی دارم

گوشتم کم میخورم خیلی کم

ولی نخورم هم ضرر داره برام

گیرم که حرف بقیه درست و من جسد خوارم

درسته که بخاطر ایراد ژنتیکیم توهین بشنوم؟

کاش لااقل توهین نکنیم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

چقد مسائل پیش پاافتاده زود عصبیتون میکنه...

یکم رو خودتون کار کنید

منم اون تاپیکو خوندم و رد شدم ناراحتم نشدم حتی

اونم نظر اون کاربر بود و اسیبی ب من زده نمیشه

*جسم سالم در گرو روان سالم*

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وال🤣اا  از وقتی این جنایت هولناک اومده ب میدون همه یاد  گیاه خواری و گوشت خواریشون افتادن.. تو خورد و خوراک بقیه هم دخالت میکنن....  بابا هر کی لایف استایل خودشو داره 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
جنگه

آره... علیه حق و باطل 

موسی ...

عیسی...

فکر کنم این موسی و عیسی تو همه زمینه ها جواب بدن

⚖️ تحقیقات نشون میده اگر از تکنیک موسی به دین خود، عیسی به دین خود استفاده کنیم ۹۳/67 درصد از نزاع های کشور در کسری از ثانیه حل میشه...
چقد مسائل پیش پاافتاده زود عصبیتون میکنه... یکم رو خودتون کار کنید منم اون تاپیکو خوندم و رد شدم ن ...

شما بی تفاوتی قرار نیست همه بشنون و رد بشن دوست عزیز همه مثل هم نیستن. 🌺