چند بار کیست ازم دفع شده موقع پریودی عزیزم ولی یه بار یه دفعه زیر دلم با کمرم گرفت کمی سرگیجه بلند شدم دراز کشیدم رو زمین عرق سرد کردم ترسیدم یکم چشام سیاهی رفت کسیم خونه نبود وای دردی منو گرفت گفتم درد زایمان اینجوریه خدا خدا میکردم ولم کنه بعد یه ده دقیقه تکون خوردم بهتر شدم ول کرد رفتم دستشویی یه تیکه ازم دفعه شده بود وای خدا اون روزو برای هیشکی نیاره فقط
اگه فصل تابستون این حالت بهت دست بده باید بدونی که ی مقداری نوشیدنی های قوی بخوری البته نه هر تایمی از روز ولی اگه زمستون باشه باید با خوردنی های مثل آجیل کشمش گردو ..بین روز استفاده کنی چرا در زمستون بدن بیشتر درگیر هضم مواد غذایی میشه ولی در تابستون به علت هوای گرم برعکس پس نوشیدنی های نقدی دست ساز ترکیبی باید بخوری این قضیه برای خانمها هم که عادت ماهانه دارن هم صدق میکنه منتها شما که عادت ماهانه دارین باید یک هفته مونده به عادت ماهانه سعی کنی چیزای مقوی بخوری تا وقتی که عادت میشی کم نیاری آنموقع که عادت میشی بدنت قدرتش برای هضم کنه بیشتر برای دفع آمادگی داره ..
کیست بود من کمی تنبلی تخمدان دارم با قرص پروژستورون پری میشم دکتره بهم گفته موقعی که نشدی بخور چند بار کیست دفع کردم ولی یبار اینجوری منو واقعن زمین زد خدا برای هیشکی نیاره این حالو