2777
2789
عزیزم.ترم چندمی؟

یک

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازنمیشه نهایت دی ماه بما برسه 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

دلم خنک میشه.من دانشگاه راه دور بودم ی بنده خدایی همش میگف بده دختر بره انقد راه دور.حالا دختر خودش خمونجا قبول شده پارسال مجازی بوده ان شالله امسال بره ببینیم بده یا خوبه 😉😉😉😉

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

بچه ها کسی میدونه چه بازه سنی الان واکسینه میشن؟ 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
به نطر من باز نمیشه سرعت واکسیناسیون بسیارپایین من دو دوز ام رو زدم ولی هنوز دست جوانان نرسیده 😟

شما کادر درمان هستین؟منم یکم شک دارم به ترم مهر.ولی بهمن دیگه ۱۰۰٪

خوشحالم دانشجو نیستم ولی خوشحالم که دوباره زندگی به روال عادی برمیگرده 

دقیقاااا.منم ذوق دارم.دلم واسه گرمای کلاسا و خواب الودگی فصل بهار سر کلاسا؛حتی نمازخونه و همه چی تنگ شده

من دلم برا دورهمیا و شیطنت هایی ک سرکلاس میکردم تنگ شده  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم