2777
2789

۱_کم از خودت بگو

۲_لبخند شیرین بزن وقتایی که خیره نگات میکنه

۳_ وقتی میخندی بادستت روی دهنتو بینی تو بپوشون

۴_لحن صداتو خاص کن که فقط مختص اون باشه

۵_باارامش و شمرده شمرده حرف بزن( از تعادل خارج نشی خیلی زیاد اروم بحرفی طرف حوصلش سربره)

۶_ کمتر از خونوادت بدبگو و همیشه قربون صدقع خونواده اون و هم خودت برو 

۷_غر نزن

۸_سین جین نکن (رو ب تعادل باشه)

وقتی یه جا بودین تو جمع(نامزدی و اینا بودین) و اون داشت نگات میکرد یه لحظه بهش نگاه کن با لبخند سرتو بنداز اروم پایین (اقااااا کااااربردیییااااا طرف شیفته میشه)

۹_همیشه تو چت کردن یبار بگو دوستت دارم یا قربون صدقع برو بزار اون ده بار بگ بعد هر ده بار تو فقط یبار بگو اینارو

۱۰_خونوادش یا خواهراشو با پسوند جان صدا کن اگر برادر ذاشت بهش حتمن اقا بگو

۱۱_حدومرز قائل باش شوخی از حد نباید بگذره

۱۲_بااحترام برخورد کن هروقت داشت یکاری میکرد که مثلاااا سبک بازی و بی مزه است بش بگو آقا مثال میزنم مثلا یکاری میکنه شما بدتون میاد یا سبک بازیه شما با احترام و لحن تذکر میگی آقا امیر!!!!!!!!!!!!!!‌کاربردیییی صددرصدددد

۱۲_یکم گریه کن وقتایی که دلت ازش میگیره جلوی خودش باناراحتی نگاش کنو اشک بیاد  روگونت 

موردای بعدی یادم اومد میگم. بعدم نقطه ضعفشون مادرشوووونهههه جلو خودشون قربون صدقش برید آخ که این کللللش تجربس

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

حس عروسک کوکی بودن ب ادم میده

من که همیشه خودم بودم و شریک زندیگم عاشق خودمه 😁

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها  لطفا دعا کنید امروز شوهرم هدف رو بزنه و پورسانت بهش تعلق بگیره 

اگه نزنه یعنی تموم تلاشش هیچه

بچه ها به دعاهاتون امید دارم میدونم دعاهای شما معجزه هم میکنه 

دعاش کنید خواهش میکنم اگه میتونید یه صلوات بفرستید

دعا کنید جواب استرساش رو بگیره

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
قربون صدقه خانوادش بریم 😂

مامانش منظورمه😂بخدا خیلی کاربردیه اگ ندیدی طرف نگف عروسم بهترینهههه لااقل جلو‌خودتون میگ بعد جاریای دیگ سعی دارن مث خودتون باشن😂😂😂😂😂

من همینم که هست نمیخوام ادا درارم 

وقتی نیخندم جوری میخندم تا ته حلقمو ببینه همینه که هست 

چرا برا مردا هی اصول مردونگی رو نمینویسن

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
حس عروسک کوکی بودن ب ادم میده من که همیشه خودم بودم و شریک زندیگم عاشق خودمه 😁

بعضی موقع ها ظرافت لازمه درسته ادم باید همیشه خودش باشه ولی بعضی اوقات ....

من نمیگم همیشه انجام بده توموقعیت قرار میگیری انجامشون بده و مسلما همیشه نیست😉

من همینم که هست نمیخوام ادا درارم  وقتی نیخندم جوری میخندم تا ته حلقمو ببینه همینه که هست  ...

بعضی موقع ها ظرافت لازمه درسته ادم باید همیشه خودش باشه ولی بعضی اوقات ....

من نمیگم همیشه انجام بده توموقعیت قرار میگیری انجامشون بده و مسلما همیشه نیست😉

بعضی موقع ها ظرافت لازمه درسته ادم باید همیشه خودش باشه ولی بعضی اوقات .... من نمیگم همیشه انجام بد ...

تنوع که همیشه جذابه 👌 ولی ادم نباید خودشو عوض کنه چون یه زمانی به خودش میاد میبینه همش در حال نقش بازی کغزدنه و دیگه حالش خوب نیست

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

باش میگم  قربون   ننت برم ها  قربون ددت برم  عشقن عشقن خوانوادم  چی ن ن اونا دوست  ندارم فقد مال تو دوست دارم 🙄😕😕

سفارشات حنای شمارپذریفته میشود🌷🌷🌷    توصیف زندگی من 🙄کاربر خانوم   ۲۳ سالمہ ،این بگم ب عشقـ  ایمان ندارم   دلم یه همدم میخاست  ک همدمم مرد نبود ـاز همسرم متنفرم چون لیاقت منو نداشت ، اینو من نمیگم  و از خودم تعریف نمیکنم      این حرف های دیگرونہ چون از همسرم لطمہ خوردم  هم چیزم تباه شد ـ،،،  دیگه خونه پدرم ا رو نتخاب کردم  برای همیشہ    رو مهر طلاق ب شناسنامه ام بخوره دیگ  بریدم ـ باورم نمیشد کارم ب طلاق برسه هنوز  کار های   دادگاهیم انجام میدم طلاق نگرفتم    ،ولی کسی ازسرنوشت  خبر دار نیس  یہ  دختر ناز دارم  ک شب روزم با  دخترمہ  عاشق دخترمم و میبوسم  روے  دخترم را  یه موضو ع منو نارحت میکنه  همه میگن ببی فیس   چون   میگن بهت نمیخوره دخترت باشه 😬😐    چ خوبه   دخترم بزرگ بشه با هم درد دل کنیم  بعد مشکلات زندگیم عصبی شدم   ب شدت  خانوم مهربونی بودم  هنوزم هستم ولی فکر گذشته میاد سراغم روح روانم  داغون میشه   دلم میخاد بمیرم  این دعاے همیشگی منه    این متن هارو براے این نوشتم چون دیگردون میگن  بزاررامضات تا بشناسیمت منم احترام گزاشتم بهتون     این بگم  از رل و دوست پسررمتنفرم   ـ لطفا برای ارامشم  صلوات بفرس  ممنونم رفیقــ ❤ــــــــــــبعد شش ماه دوستان  اشتی کردم  انگار شوهرم منو دزدید  من راصی ب برگشت نبودم همین خستم زندگیم هنوز پاشیدس  حالم بد میشه   اون عنوان اولی از چند ماه پیشه ک خ نه بابا بودم ولی فعلا  تو یه اتاق سه در چهار  زندگی میکنم با شوهر   ک کلی منو دق میده دخترم گاهی از ترس چشمای خوشکلشو با دستاش میبنده  ک صحنه  دعوای مارو نبینه  شوهرم سگه تازه   سگ  بیابون شرف داره خدا نگه دار یه صل
از این کارا کنم همسرم محل سگ بهم نمیده میگه جم کن لوس بازیاتو 

بسته به شوهرتون باید این روش هارو انجام بدید جوری ک‌این لوس بازی تلقی نشه شما شگردشو بلدید رگ خوابش دستتونه طبق اون این روشارو کمی عجین کنید

باش میگم  قربون   ننت برم ها  قربون ددت برم  عشقن عشقن خوانوادم  چی ن ن اون ...

گفتم خونواده هردوتاتون رو قربون صدقه برو متقابلن اونم اخلاقش جور میشه و قربون صدقه هم تووخونوادت میره

هم خونی نداره حرفات عزیزم !!😐

(۹_همیشه تو چت کردن یبار بگو دوستت دارم یا قربون صدقع برو بزار اون ده بار بگ بعد هر ده بار تو فقط یبار بگو اینارو)

میگی تو هر چت بگو باز میگی بزار اون ده بار بگه بعد تو یه بار بگو ..!! 

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹