2789
دربرابر اینجور آدمای سبک مغز باید استقامت داشت  شما پرسیدید نمره ورودیت چند شده منم گفتم یادم ...

برو بگیر بخواب خواب عصرگاهیت دیر شده بچه😁😂😂😂

هارواد اونم تو 😂😂😂

ارزو_بر_جوانان_عیب_نی#  

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی بمیرم از بیکاری اومدید اینجا  الافا حتما یه حکمتی توش بوده  خدا خودش خوب میدونسته ت ...

میخایم ی اطلاعتی از مغزو اعصاب داشته باشیم اخه ما بدبختیم آواره ایم 😭😭😭😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘
الهی بمیرم از بیکاری اومدید اینجا  الافا حتما یه حکمتی توش بوده  خدا خودش خوب میدونسته ت ...

الان از تو بخش داری تاپیک میزنی، دکتر؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

عزیزم من17 سالمه دانشجو ریاضی محض دانشگاه هاروارد دولغوز آباد هستم فردا اومدی سرکلاس کنار درخت کاج وامیسم بیا ببینمت

کسب و کارخانگی بدون سرمایه 💪اگر ب دنبال کار بدون سرمایه هستی  درخواست بده🔥   کاربری دست دو نفره  

توهم از بیکاری داری فانتزی هات رو اینجا میگی 😁

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

عزیزم من17 سالمه دانشجو ریاضی محض دانشگاه هاروارد دولغوز آباد هستم فردا اومدی سرکلاس کنار درخت کاج و ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞