2777
2789
دربرابر اینجور آدمای سبک مغز باید استقامت داشت  شما پرسیدید نمره ورودیت چند شده منم گفتم یادم ...

برو بگیر بخواب خواب عصرگاهیت دیر شده بچه😁😂😂😂

هارواد اونم تو 😂😂😂

ارزو_بر_جوانان_عیب_نی#  

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بمیرم از بیکاری اومدید اینجا  الافا حتما یه حکمتی توش بوده  خدا خودش خوب میدونسته ت ...

میخایم ی اطلاعتی از مغزو اعصاب داشته باشیم اخه ما بدبختیم آواره ایم 😭😭😭😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘
الهی بمیرم از بیکاری اومدید اینجا  الافا حتما یه حکمتی توش بوده  خدا خودش خوب میدونسته ت ...

الان از تو بخش داری تاپیک میزنی، دکتر؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

عزیزم من17 سالمه دانشجو ریاضی محض دانشگاه هاروارد دولغوز آباد هستم فردا اومدی سرکلاس کنار درخت کاج وامیسم بیا ببینمت

کسب و کارخانگی بدون سرمایه 💪اگر ب دنبال کار بدون سرمایه هستی  درخواست بده🔥   کاربری دست دو نفره  

توهم از بیکاری داری فانتزی هات رو اینجا میگی 😁

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

عزیزم من17 سالمه دانشجو ریاضی محض دانشگاه هاروارد دولغوز آباد هستم فردا اومدی سرکلاس کنار درخت کاج و ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞