2777
2789

امروز منو دوستم رفته بودیم پارک.بعد یه پسر و دختر جوون رو نیمکت نشسته بودن و پسره با موهای دختره ور میرفت و جلوی دید انظار عمومی یه کارایی میکرد که جلوی خانواده نمیشه گفت...................🤦‍♀

بعد پسره از اولش داشت به من و رفیقم نگاه میکرد.

یعنی دلم میخواست برم به دختره بگم یه چیزی به این نامزد یا دوست پسرت بگو.😑

اینم بگم که من حجابمو رعایت میکنم و رفیقمم که حجابش شله اصلا کار ناشایستی انجام نداده بود.

چشمات دنیام بودن؛رفتی و دنیامو ازم گرفتی🥀

حجابش شله چیه باز 😁😂 اره هرجا میری دارن جفت گیری میکنن بسلامتی

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زده بالا دیگه .

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دیشب منم تو پارک دیدم سریع اومدیم خونه بچه هام نبینن🤦‍♀️

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بعضی وقتا فکر میکنم  واقعا اینا قراره بعدا مرد زندگی و تکیه گاه ی نفر باشن؟!🤐😐

تکیه کنی بیچاره میریزه زمین😐🤦‍♀️😞

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

خب شما چرا نگاه کردی حریم خصوصی شون بهم خورد😁😁

شوخی کردم🌹😁 دیگه ماشالله همه چی همه جا داره زیاد می شه...😅

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

کرونا کاری کرد گرمی خوردن زیادی  از درز و دوز بعضی  بدن ها بزنه بیرون  

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل