ماجانم مدیر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 992 عنوان تخم مرغ🤭 | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست سلام بچه ها من اندازه ی سه تا شونه تخم مرغ دارم امروزدیدم تاریخش از 19 اردیبهشت تا 19 خرداد وقت داره چیکارش ن کنم زود تموم شن خراب نشن 1400/02/30 | 09:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_اهوازی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 9763 بیا بده به من😅یه کوکو سبزی حسابی درس کنی ۱۰ تاییش رفتهکیک بپزززز فردا یه ساعت خلوت برید صبحانه املت بزنید
ماجانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 992 فقط زیاده روی نکنید تومصرفش که خدایی نکرده کلسترولتون میره بالاو درنتیجه سنگ صفراو... مگه نگفتن چربی تخم مرغ چربی بد نیست و کلسترول رو بالانمیبره؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41556 مگه نگفتن چربی تخم مرغ چربی بد نیست و کلسترول رو بالانمیبره؟ درسته چربیش بدنیس ولی هرچیزی به اندازه خوبه زیادازحدش باعث سنگ صفراو...میشه زرده تخم مرغ به شدت چربه وکلسترول روبالامیبره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جیگربلا۲۲ عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 2737 یهو الکی الکی زیادشد کیک بپز خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
yalda2021 عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1157 میتونی با اطرافیانت مبادله کالا ب کالا هم بکنیمثلاً تخم مرغ بدی هرچی دیگه نیاز داری بگیری🤪😄