2777
2789
شما داشتين؟؟

نه دوستم داره ،،من خودم طلاشو دارم رفتم کرج خونه دوستم چندوقت پیش همه دوستام مسخرم میکردن میگفتن النگو مال غربتیاس برای چی میندازی....‌. بعد شما بفکری بری پول بدی النگو نقره بخری حداقل دستبند بخر باکلاستره

رنگش‌طلاییه ؟؟؟ خب تودست خوبه فک نمیکنن بدله ؟؟چنددگرفتی من رفتم‌قیمت کردم‌گف دونه ای ۱۸۰ 

برای من رنگش سفیده ،فقط خودم و همسرم میدونیم نقره ست بقیه فک میکنن طلاست 

حتی به پودر واجبی خورد زغال شد ،کشیدم به فرش برق افتاد چه جور 

من سال ۹۶،۶تاشو خریدم ۴۰۰تومن 

جنس نقره ش عالیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوستم داره ،،من خودم طلاشو دارم رفتم کرج خونه دوستم چندوقت پیش همه دوستام مسخرم میکردن میگفتن الن ...

نه من النگو اصلاً دوست ندارم 

در كل گفتم كه نقره سياه نميشه 

من به جز يه انگشتر و يه ساعت چيز ديگه اى دوست ندارم 

ولى در كل دوست دارم نقره جات بخرم واسه تنوع 

خدا جونم هيچ آرزويى تو دل هيچ كسى نمونه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

استارتر حواست باشه بهت بدل نندازه ها

صدو هشتاد خیلی کم و مشکوکه

والا من یه گوشواره ی خیلی نازکو 500 قیمت کردم هاااا

اگ جنس نقرش بد باشه خب معلومه سیاه میشه

از جای معتبر بگیر. نقره ی 925. جنس ایتالیایی

غربتی خودشون بودن که مسخره ت میکردن.  

خودشون یه تیکه طلا ندارن بندازن توآب قند بخورن حتی موقع ترس.... فقط پول میدن به لباس و کیف و کفش و عمل های جراحی صورت وکاشت ناخن و رنگ مو بعد عکسای عروسیشون ک من دیدم دستاشون پر النگو بود همشون 

نه دوستم داره ،،من خودم طلاشو دارم رفتم کرج خونه دوستم چندوقت پیش همه دوستام مسخرم میکردن میگفتن الن ...

منم زیاد خوشم نمیاد  دیگه النگو ولی کسی ک اینطوری میگه هم ازش خوشم نمیاد مثلا الان خیلی باکلاسه فضولی تو کار بقیه کردن 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
استارتر حواست باشه بهت بدل نندازه ها  صدو هشتاد خیلی کم و مشکوکه والا من یه گوشواره ی خیلی نا ...

جایی رو نمیشناسم اینم رفتم مغازش یکی دیگ النگوشو اورده بود گف من اینو ازاینجا خریدم دوسال پیش ۲۰۰ خریدم‌ خوبه ولی مخام بفروشمش چند برمیداریش فروشنده گف‌الان ۱۸۰ میفروشیمش  

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

من کوردم  واقعا النگو روی لباس کوردی عالیه 

النگو به تیپ مجلسی اینا میاد ولی به اسپرت نمیخوره 

من که ندارم ولی همش دل دل میکنم کی بخرم 

اونا هم خیلی بد حرف زدن 

کاش اخلاق هم عمل داشت 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘