oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74145 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nknk عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 28 بستگی به علاقتون داره اگه بین تدریس هم علاقه دارید و.. معلمی بهتره چون تعطیلاتش بیشتره حقوقشک اونقدر ... میخواین بعدا انصراف بدین؟چیز دیگه ای بخونین
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ببخشید چرا میخواید ازش خارج شید؟ کلا اینو مجبور شدم برم بخاطر یسری مسائل و زیاد خوشم نمیاد هدف و علاقه خودم چیز دیگهای و کلا متفاوته واسه همین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ینی میشه ادامه تحصیل داد لیسانس گرف؟ درحال حاضر نه خبری نیست ولی چون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی صادر میشه ممکنه بعدا طرحی چیزی بیاد بشه تو کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کرد ولی الان نه فقط بدرد اعمال تو حکم میخوره چیز دیگهای نه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 میخواین بعدا انصراف بدین؟چیز دیگه ای بخونین آرهالبته بطور موازی اونو دنیال کنم اگه جواب داد اینو ول میکنم اگه هم نه ک ادامه میدیم تا راه خروج بعدی این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
nknk عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 28 آره البته بطور موازی اونو دنیال کنم اگه جواب داد اینو ول میکنم اگه هم نه ک ادامه میدیم تا را ... میشه بپرسم چی میخواین بخونین
esdfgyv عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 41 ما که اول راهیم میترسیم.یعنی انقد بده که فقط میخواید هر طور شده خارج شید؟یا فقط علاقه ندارید
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 میشه بپرسم چی میخواین بخونین هنوز مشخص نشده بستگی داره به چیزای مختلف که چی بشه ولی احتمال زیاد یکی از شاخه های مهندسی(زیاد به بهداشت و درمان و علوم پزشکی علاقه ندارم(با اینکه رشته دبیرستانم تجربی بوده)) این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ما که اول راهیم میترسیم.یعنی انقد بده که فقط میخواید هر طور شده خارج شید؟یا فقط علاقه ندارید کلا من علاقه ندارم از همون موقع ثبت نام هم برنامهم مشخص بوددرکل تو آموزش به بچه ها سخت میگذره ولی سرکار بهتره اوضاع این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
nknk عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 28 هنوز مشخص نشده بستگی داره به چیزای مختلف که چی بشه ولی احتمال زیاد یکی از شاخه های مهندسی(زیا ... اهان ایشالا موفق باشین
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اهان ایشالا موفق باشین خیلی ممنون همچنین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
esdfgyv عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 41 کلا اینو مجبور شدم برم بخاطر یسری مسائل و زیاد خوشم نمیاد هدف و علاقه خودم چیز دیگهای و کلا ... موفق باشید,🙏
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 موفق باشید,🙏 ممنونم همچنین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
ساحلm عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 11 سلام دوستان کسی از نتایج آزمون بهورزی لرستان خبر ندارم دو ماه بیشتره که امتحان دادیم
dhbjcby عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 138 سلام عزیزم میشه نمونه سوالات برا منم بفرستی ۱۰ امتحان دارم 🙏🙏