2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74156 بازدید | 1686 پست

قاعدتا چهار ترمه و دوسال گاهی ترم اول دیر شروع میکنن اینطوری میشه و ممکنه از آخر دوماه کمتر برید بقیشون ۶ ماهس این ترم استثناس 

مخصوصا ترم آخر باید ۶ ماه باشه

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

ماالان خوابگاهیم یکی ازدانشجوها بایکی ازاستادا کرونا گرفتن قرارشده یاکلا قرنطینه کنن خونه نریم ودرحدی کوچولوهم احتمال گفتن شایدتعطیل کنن اگه تعطیل کنن کلاسا آنلاین میشه  یانه بعدازتعطیلات شروع میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماالان خوابگاهیم یکی ازدانشجوها بایکی ازاستادا کرونا گرفتن قرارشده یاکلا قرنطینه کنن خونه نریم ودرحد ...

نه اگه غیر حضوری کنن شمارو مگر قرنطینه کامل شه کشور وگرنه بعیده 

انلاین هم احتمالا همین یه هفته باشه تهش دروس 

از بچه های هرمزگان تو گروه تلگرام هستن میپرسم ازشون 

اگه کسی ازهرمزگان هست لطفا بگه شرایطشون چطوره وپیش اونها خبری هست یانه کدوم شهرستان 

یکی از بچه ها گفت یکیشون کرونا گرفته رفته خونه دیگه نیومده بقیه چیزی نگفتن گفتن میگم اینجا

اگه کسی ازهرمزگان هست لطفا بگه شرایطشون چطوره وپیش اونها خبری هست یانه کدوم شهرستان 

اینم جواب یکی دیگه از بچه ها👇

میگن مجازی نمیشه خیلیا علائم کرونا دارن

سلام عزیزم.درخواست دوستی دادم.برای آزمون بهورزی به کمکتون احتیاج دارم.وقت زیادی هم ندارم😔

درخواستتون قبول کردم

برا آزمون دیپلم روالش

دینی،ادبیات و زبان فارسی و زبان انگلیسی

اما اگه تو دفترچه قید شه ممکنه از اطلاعات عمومی و سیاسی و مبانی قانونی هم به اندازه پنج تا سوال تو بخش دینی بیاد

این پیام به پایین هم مطالعه کنید تو تلگرام👇

https://t.me/behvarz1400Gp/54085

برا بچه های کاردانی و کارشناسی مرتبط 

منابع آزمون:

دروس تخصصی مرتبط با بهورزی(سلامت خانواده و جمعیت شامل مراقبت مادران - کودکان - سلامت باروری - سلامت جوانان و نوجوانان - میانسالان - سالمندان، پیشگیری و مبارزه با بیماریها شامل بیماری های واگیر - ایمن سازی و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن، بیماری های غیرواگیر بهداشت محیط - بهداشت حرفه‌ای و بلایا، آموزش و ارتقا سلامت، بهبود تغذیه، بهداشت روان، بهداشت دهان و دندان، کمک های اولیه و اقدامات امدادی و پرستاری از بیمار)

اینم لیست دروس مورد آزمون برا بچه های کاردانی و کارشناسی با منابع

معیار دفترچه استخدامیه اگه تو دفترچه دقیق اشاره نکرده منابع همینان

یسری فایله ک نمونه سوال آزمون نیست ولی جهت آشنایی بدرد میخوره برا بچه های کاردانی و کارشناسی مرتبط 

https://t.me/behvarz1400Gp/107

ممنونم دوستم.لطف کردین.متاسفانه شرایطش به من نخورد.بارم ممنونم

خواهش میکنم 

حیف شد 

ایشالا در مراحل دیگه زندگی موفق باشید