2777
2789
عنوان

واقعا که 😶😶😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم دلش نمیاد دشمنشو تیکه تیکه کنه چجوری دلشون اومد با پسرشون اینکارو کنن چقدر بی رحمن

واقعا داریم به کجا میریم؟

این درسته که به خاطر هر چیزی فرزندانشون رو میکشن؟

اون ار علیرضای بیچاره که به خاطر هم جنسگرا بودنش توسط خانوادش به قتل رسید اینم از این....

اونم از پدری که به بچه ۱۷ ماهش تجاوز کرد و بچه به خاطر خون ریزی داخلی مرد متاسفانه!!

اینم از این..‌

به کجا داریم میریم مااااا

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

از دو دیدگاه میشه این مسیله را بررسی کرد اول اینکه 

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
ادم دلش نمیاد دشمنشو تیکه تیکه کنه چجوری دلشون اوند با پسرشون اینکارو کنن چقدر بی رحمن واقعا داریم ...

واقعا 😔😔😔😔😔

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
خونه نبوده که لامصب خانه وحشت بوده

الان هر کی تو بازداشتگاهه پشماش ریخته از ترس اینا

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
الان هر کی تو بازداشتگاهه پشماش ریخته از ترس اینا

😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
😂

والا همه به راه راست هدایت شدن🤣🤣

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
حقیقتا انقدر تاپیک زدین درموردش عقم میگیره

واقعا زیادزده شده؟؟؟فک کردم اولین نفرم😄😂😂😂😂

اوف برمن 

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
از همه بدترش قوانین خلاف اسلامی هست که به اسم اسلام و دین تعیینشون میکنن اینکه پدر بچه رو بکشه اعدا ...

بعد میگن عدالت کدوم عدالت اگه عدالت اینه می‌خوایم نباشه اهههههههه واقعا که