2777
2789
عنوان

پیشنهاد

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درام میپسندم سریالای house of cards و breaking bad و better call saul رو خیلی دوست داشتپ

اینایی که گفتی فقط درام خالی نیستن

انا اوکی گرفتم منظورتو

سریال 9.1.1 خوبه که انجلا بَسِت بازی میکنه

یه سریال جدید اومده که کیت وینسلت بازی میکنه.خیلی مورد توجه قرار گرفته به نام

mare of easttown

و dynasty 

هم خوبه

البته به شخص ه من فیوریت ژانرم مخصوصا توو سریال درام خالی نیس.اما خب سلیقه ای هست

Hiraad
مرررررسی خب سلیقه خودت چیع؟

خواهش میکنم

🙏🙏

من فیوریت ژانرم.به ترتیب اینه

علمی تخیلی(البته نه از این ابکیا،علمی تخیلی عالی مثا اینتراستیلار (نولان) و اینسپشن

لعد ترسناک

بعد اکشن

بعد درام (منتها نه فقط درام خالی،درام،رمنس رو بیستر ترجیح میدم)

بستگی به فیلم داره و موودم

الان توو این ژانرهایی که گفتم فیلمهای بسیار بسیار زیبا ساخته شده که که واقعا باید دیدشون

البته باز میگم برمیگرده به سلیقه ی شخص(بعضیا اصلا یه ژانری رو دوس ندارن)

Hiraad
خواهش میکنم 🙏🙏 من فیوریت ژانرم.به ترتیب اینه علمی تخیلی(البته نه از این ابکیا،علمی تخیلی عالی م ...

من روااااااااااااانی اینتراستلارم

اره خب درام خالی اکثرا حوصله سر بر میشه به قول خودت اوناییم که من گفتم میکس بود با ژانرای دیگه

خوشحال شدم بالاخره یکیو دیدم سلیقه فیلم و سریالش درست حسابی بود اون سریالاییم که گفتی شات میگیرم میبینم حتما

خیلی مرسی💚

من روااااااااااااانی اینتراستلارم اره خب درام خالی اکثرا حوصله سر بر میشه به قول خودت اوناییم که من ...

خواهش میکنم

کاری نکردم

همچنین

بعدا اگه نیاز ب پیشنهاد فیلم داشتی بگو،معرفی میکنم بهت

موفق باشی

Hiraad