2777
2789
میشه لطفا در مورد خودموایندممدبه من بگی مرسی

مسیر زندگیت از یه جایی به بعد به یه یکنواختی طولانی میرسه که خودتم اولش دوسش داری اما بعد دلتو میزنه و در نهایت بهش عادت میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد اون پسره گفتی در اینده رل میزنم وابسته میشم بگووووو

بهتره عاقلانه و بدون شتاب تصمیم بگیرید.

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
مسیر زندگیت از یه جایی به بعد به یه یکنواختی طولانی میرسه که خودتم اولش دوسش داری اما بعد دلتو میزنه ...

اون پسره رو کجا میبینم

باهم ازدواج میکنیم؟؟

رشته دانشگاهی ش چیه

مسیر زندگیت از یه جایی به بعد به یه یکنواختی طولانی میرسه که خودتم اولش دوسش داری اما بعد دلتو میزنه ...

برای منم میگی بهم زنگ میزنه یا نه نگرانشم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
برنامه میریزید اما اغلب در عمل ناموفق هستین متاسفانه ارادتون قویه اما احساس میکنین ضعیفین و اعتماد ...

وای دقیقا همین جوریم😤😤😤😤هرکاری میتونم نمیتونم ارادمو قوی کنم😪😪😪

مرسی

༒دَربارِحـ مَنطِقـ با مِحـ حَرفـ نَزَنینـ عُلگوےِ زِندگیـِ مِحـ پاتریکہـــツ🎈☃️🌙
ینی چی؟؟؟؟ اگه منظورت واسطس که هیچ واسطه ای نداریم وسط

یک فرد مطمعن و همدمی که اشارات شما را به نحوی به گوش طرف برسونه... منظورم هم از کنایه مثل استوری مخاطب_خاص# در واتس اپ یا اینستا هستش اگه دارید

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
برنامه میریزید اما اغلب در عمل ناموفق هستین متاسفانه ارادتون قویه اما احساس میکنین ضعیفین و اعتماد ...

بنظرتون امتحانی ک شنبه دارم چطورمیدمش😤😤

༒دَربارِحـ مَنطِقـ با مِحـ حَرفـ نَزَنینـ عُلگوےِ زِندگیـِ مِحـ پاتریکہـــツ🎈☃️🌙
یک فرد مطمعن و همدمی که اشارات شما را به نحوی به گوش طرف برسونه... منظورم هم از کنایه مثل استوری مخ ...

بگو بهم زنگ میزنه یا نه؟؟؟ 😢😞

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته