2777
2789
عنوان

بحث این کارگردانس (قتل خواهر ودامادش )کسی دوس ندار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 139 پست
باباش میگفته به بهانه تدربس خصوصی دانشجوهاش هر روز میورد خونه میبرد تو اتاقش ما بهش اعتراض میکردیم ک ...

من امروز خوندم گویا با چندتا از همسایه هاشون مصاحبه کردن گفته بودن که بابک اهل اینکارا نبوده 

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
فک کنم شاهین صمدپور گذاشته بود تو پیجش حرفاشونو زنه میگفت پشیمون نیستم😐 اگه تحت فشار بوده برای قتل ...

اره فیلمهاشودیدم

ولی میگم شایدانقدرازاین رفتارهاوقتل کرده شوهرش،سرشده،احساس نداره!یااینقدرخودشوشکنجه داده،احساساتش نمونده

زن یه جوری حرف میزد،انگاریه چیزهای حفظ کرده ومیگه!حرف خودش نبود!

البته شایدشوهرش اونم مثل خودش کرده!شوهرخیلی شنگوله خاک برسر!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره فیلمهاشودیدم ولی میگم شایدانقدرازاین رفتارهاوقتل کرده شوهرش،سرشده،احساس نداره!یااینقدرخودشوشکنج ...

چه میدونم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
تاپیکش تو جستجو تایپ کنی میاد

اوووو خواهر ۲۶۵ تا تاپیک راجع بهش زدن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
والا منم اول احتمال دادم کس دیگه کشته ولی اینا رو مجبور کرده گردن بگیرن اصلا تصورشم سخته ولی خوب م ...

انگار گوشت خورشتیه بابک😑

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
جدی 😂😂فکر کردم همین ۲.۳ تا بود

نه بابا از همون روز تا الان به فاصله هر ۳۰ ثانیه یه تاپیک راجع بهش میزنن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
این یارو با زنش باید برن عضو داعش بشن😐

اتفاقا قابلیتش رو هم دارن فکر کنم داعش هم نیرو بگیره باید یکی بهشون بگه فقط 🤔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خوب کرده حتما خیلی اذیتش کرده من به چشمم دیدم پسره یه خانواده ای پسره خیلی خلافکار و معتاد بود خانوادشو هرروز عذاب میداد وقتی که تو درگیری  مرد   خانوادش شادی میکردن  میگفتن  راحت شدیم خدایا  ما دیکه راحت شدیم داد میزدن میگفتن

تازه وارد نیستم