2777
2789
عنوان

بیاین چالش🤩🤩😁😁😍😍💃💃💃

318 بازدید | 31 پست

بی مقدمه به هرکی که دوستش دارین(اعم از پدر ،مادر،شوهر،داداش وآبجی و...فرقی نداره😁😍) این پیام رو بفرستین ببنید واکنششون چیه وچی جوابتون میدن !!

گاه وبی گاه در خاطرم هستی واین شاید دلیل دوست داشتن باشد وبس❤

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم کنارم نشیته و داریم صحبت میکنیم  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
به شوهرم بگم میگه چیه باز پول میخوای😁

بفرستید وبگیدفقط حرف دلم واحساسم بهت  رو زدم

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
شوهرم کنارم نشیته و داریم صحبت میکنیم    

حضوری بگو وجوابشون رو بگو 😁

من خودم هم برای خواهرم می فرستم منتظرم تا جواب بده تا عکسش رو بفرستم😂

@ملیکاوپارمیدا  

@بابای_آقاپرهام  

@نازلی_بازمیگردد1  

@جیگرشونم  

@آدامـســـبـادکـنـکـی‍ 

@نونخشک۲  

@درسخون  

@جواهری،در،نینی،سایت  

@مامان_دلسا14  

@نیوال  

@ونوسr  

@ژیناگلمن  

@اوپرا  

@عاشق132‍ 

@دحترم  

@بهارستون  

@دختر_پر_انرژی  

@دختر_بلا2  

@دختر_پر_امید  

بفرستید وبگیدفقط حرف دلم واحساسم بهت  رو زدم

ممنون از دعوتت عزیزم ولی اونیکه واقعا دوسش داشتم و دارم رو نمیشه بفرستم برام درد سر میشه 😓

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
ممنون از دعوتت عزیزم ولی اونیکه واقعا دوسش داشتم و دارم رو نمیشه بفرستم برام درد سر میشه 😓

ولی حالا ک چالشه واونو نمیشه خواهر دوقولوم خیلی دوستدارم ب اون میگم و میفرستم 😍

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم