2777
2789
عنوان

فقط آقایون

273 بازدید | 25 پست

خوب کنترل شهوت چگونه خوب اول چطور به وجود میاد خوب از نظر من ۵۰درصد اش از طریق زمان هست بگذره بهرحال مثل تشنگی بعد از اون هرچقدر سراب دیدی تشنه تر میشه ( سراب مثلا عکسی یا فکری یا هر چیزی که تو رو به یادش بندازه    )

خوب چطور جلو گیری از شهوت خوب این هم گفتم که برمیگرده به عکسعصل سما در شرایط مختلف

دو جا از نظر من نیاز به عکسعصل هست

جایی که تو رو تشدید کنه دو جا هست

یکجا این که دست بگذاره رو شهوت یعنی مسأله ای که مربوط به شهوت هست
مثلا چی من زندگی ام رو سه عامل حمله کردم یک خودم دو عوامل بیرونی سه صدای ذهنی
هر سه در مورد های مختلف به آدم حمله های مختلف می کنند مثلا خودم خودم میام فکر جنسی می کنم یا خودم از قصد میرم وارد محیطی میشم که ممکنه آدم اذیت بسه مورد دو عوامل بیرونی دست تو نیست مثلا اینستا استوری تو انتخاب نمی کنی یه کانال خوبه اما امروز یه استوری بد گذاشته یا وارد سایتی میشی که مطمعن ازش نیستی یا خیلی موارد دیگه عوامل بیرونی چیز های هست که نه دست خودت هست و تقصیر خودت نه مربوط به عامل سوم خوب عامل سوم صدا های ریز ذهنی هست همین

بعضی مواقع هر سه دست به دست هم می دهند مثلا اول از عوامل بیرونی شروع میشه یهو یه عکس بد دیدی بعد عوامل سوم میاد یکم مختو میزنع بعد عوامل اول که خودتی همرایش می کنی

برای اینکه بفهمید عوامل اول چیه یه تجربه مشترک میگم دیدین بعضی مواقع هی می آیید خودتون رو سرزنش می کنید یا با حرف زدن با خودتون اعصابتون رو بهم می ریزید مثلا چرا فلان شد چرا من چرا اینطوری شد وووو برای درک عوامل دوم خوب مثلا تاکسی دیر میاد نیم ساعت دیر تر می‌رسی به مغازه و کار مهمی داشتی ضرر می کنی همین

پس این سه عوامل فقط مربوط به شهوت نیستند در کل زندگی حریال آند آره

اینارو گفتم که خوب شناسایی بتونید بکنید همین

خوب عوامل دوم خودش اتفاق می‌افتد اما روشی هست که جلوی اول و سوم رو می‌تونه بگیره من بهش میگم حول دادن ناخودآگاه خوب چطور حمله جنسی می کنند که البته حمله غیر جنسی هم می کنند ولی فعلا بحث ما جنسی هست خوووب به چه صورت این دوتا حمله می کنند عوامل یک و سه خوب صدا و تصویر در مورد یک خودمون خود جوش می‌سازیم در مورد سه خودش ساخته میشه ما می بینم و می شنویم

خوب جلو گیری از تصویر = فقط عین خودش اما به طور حرفه ای خوب کار اینه یه تصویر تجسم کنیم که اون رو در مغز نتوانیم ببینیم ولی این بخش آسون اش هست چیزی که باید بگم ناخودآگاه جوری هست که وقتی غلیان کنه این دیوار اون رو می شکنه و اون تصویر محو میشه می‌ره همین تصویری که ساختید در یه لحظه محو میشه همین
باید دوباره بیارید تا محو شد دوباره

هر تصویر یعنی یک فریم هر ۱۰فریم حدودا یعنی یک ثانیه یعنی در یک به این مقدار وقتی تصویر رفت دوباره اون رو در مغز تون ظاهر کنید همین  

تاحالا دیدین در کامپیوتر فیلم پخش بشه موس رو ببرید اول اون گوشه ده بار بزنید چی میشه ده بار صفحه سیاه و دوباره  یه صفحه دیگه دوباره زده سه دوباره تکرار این اتفاق ابن یعنی اندازه فریم حرفم اینه تا رفت دوباره سما هم بیارید تا محو شد شما هم اون رو دوباره طاهر کنید

و کار ناخودآگاه هست

جلو گیری می‌کنه از خوداگاه سما هم باهاش بجنگین اونی که می‌خواید رو پخش کنید همین

خوبه از قبل تعیین کرده باشید که چی باشه اونی که باید باشه تا موقع نیاز به عمل گیج نشید که چی کنم حالا چون تصمیم گیری در اون لحظه سخته که چه تصویری پخش کنیم مثلا بگید من همیشه فقط از موضوع گلدون یه چیزی تجسم می کنم همین

خوب جلو گیری از صدا

عین بالایی سریع میاد شما هم سریع پخش کنید تند تند عین فریم قطع کنید و وصل کنید همین

خوبه صدا کوتاهی انتخاب کنید که تا حس کردید

آخه در مورد صدا جوری میشه که محو کامل نمیشه ولی اون صدا رو باز می شنوید یعنی هم اون هم صدای تولیدی خودتون رو پس هر بار که حس کردید اون صدا داره شنید میشه با این حال که شما دارید صدا تولید می کنید تا اون صدا به گوشتون نرسه از اول اون رو پخش کنید همین

من معمولا برای اینکه خوب یادم بیاد و خوب بتونم از اول شروع کنم یه صدا کوتاه انتخاب کردم ویز ویز اینطوری راحت بر میگردیم اولش چون کوتاه هست در ثانیه ده بار تموم و شروع میشه و ابن عالیه عین تصویر که باید اینطوری عمل کرد ده بار شروع پایان شروع پایان دوباره شروع و

تا حس کردم دارم هر دو رو می شنوم از اول میام میگم واقعا اثر داره

این بالایی در مورد مشکلات دیگه هم بدرد میخوره مشکلاتی که مربوط به این دو عوامل آند مثلا از فلانی خوش آت نمیاد هی تخیل می کنه فلانش می کنم میزنمش  پدرشو در میارم ووو اینا خوب جلوی تصویر رو بگیر به همین راحتی آره

یعنی خوب عوامل دو دست تو نیست اما یک و سه چی ها

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 

و این جایی دوم که خیلی ها ازش آگاه نیستن این هست که چطور حالمون بد نشه معمولا اگر حالمون بد بسه از هر طریقی عصبی می شویم و دنبال حس خوب می گردیم تا اعصاب مون رو آروم کنه دیدید گفتن هر وقت عصبی میشم میرم کلی میخورم دلیلش همینه اذیت شدن از هر چیزی مساوی با شهوت زیاد که آدم برای آروم شدن هی میاد فکر جنسی می‌کنه تا حس بهتری بدست بیاره تا اون حس بد اش بره همین پس وظیفه چیه اینکه در شرایط مختلف عکسعمل درست بدیم که چی بشه که عصبی نسیم مثلا یکی یه کاری کرده کار بدی هم بوده خودتو عصبی نکن بگو به درک بی خیال به من چه اصلا ضررر زد که زد فایده اعصاب خوردی الآنم چیه و این حرفا کلا سعی کنی در اتفاق ها خودتو آروم کنی همین مهمه سعی آت این باسه به مرحله اعصبانیت زیاد نرسی که دنبال حس خوب برای آرامش بگردی مثل معتاد ها تا اعصبی میشن میرن مواد می زنند حالا بعضی ها موقع اعصاب خوردی خیلی پر خور میسن بعضی ها هم رو میارن به فکر های جنسی که بیاد به آدم حال بده که از اعصلانیت کم بشه

کلا از عوامل اعصاب خورد کن دوری کن از عواملی هم که اگر وارد اش بشی ممکنه اعصاب آت رو خورد کنه دوری کن  

خوب در این عوامل یک و دو و سه اینطور ظاهر میشن که مثلا یهو میری خونه مادر غذا بد درست کرده این حمله از عوامل بیرونی محسوب میشه بعد کلی سر خودت و مادرت غر میزنی و میگه اه اه اینم عوامل اول اگر این چند کلمه رو به خودت نمی گفتی درد آت کم تر بود اما دو سه پله اضافه شد فقط با همین چند کلمه آره

این سه عوامل در فقط شهوت نیستند در موقعیت های اعصلانیت هم کار می کنند

کلا راه کنترل شهوت عکسعمل مناسب در شرایط مختلف هست همین و بس

همه اینارو تجربی بدست آوردم

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 

کپی کردم راحت باشید البته نیم ساعت داشتم پیش نویس می کردم یه بار پرید از اول مجبور شدم بنویسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فقط خانم ها میان تقی به توقی خورد ۵۹بازدید

هر کی همشو خوند لایکم کنه ببینم کی با حوصله اس

تجربه چند ساله ام رو نیم ساعت طول کشید بنویسم خدایا چرا اینگونه اینک با من چرا

این همه بنویسی بعد به اندازه تاپیک شاش نی نی دوماهه هم مورد توجه قرار نگیره 

اموزش#