2777
2789
عنوان

ورود بچه راهنمایی و ابتدای دبیرستان ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 140 پست
😐جفررررر دوستته؟؟؟؟    

ن 

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا؟؟؟😐😐😐

چون ب نظر عاقلی

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
ن 

حتما جفررر درونت بوده  

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

بهت ندادن😂😂😂😂😂

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
 حتما جفررر درونت بوده    

بله😊

بهت ندادن😂😂😂😂😂

چیو

مادرشوهر_از_نینیسایت_#  

خوبی؟

چون ب نظر عاقلی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من؟

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من؟

هیچی با خودم بودم برو خدا خیرت بده😐😂

هیچی با خودم بودم برو خدا خیرت بده😐😂

😐😐😐😐:/

برو.تا.تیر.ترکشم.نگرفتت#  

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
مادر پسر زحمت پسرشو نکشیده؟

نمیگم زحمت نکشیده اما تو هر خانواده ای جایگاه دختر با پسر فرق میکنه..جایگاهی که دختر برا خانواده داره و حسی که خانواده به دختر داره خیلی متفاوته...اگه خواهر داشته باشی و ازدواج کرده باشه مادرت خونش راحت تره تا خونه شما و همسرت...بنا به همین صمیمیت شاید مادرزن نظر بیشتری بده...البته من موافق دخالت نیستم ولی کلا خانواده ها در راستای سود دهی به دخترشون هستن...حتی اگه کارایی که برا دختر خودشون عالیه شاید برا عروسشون بد بدونن...

وزن شروع:۹۹😐 وزن هدف:۷۰😍