2777
2789
عنوان

ورود بچه راهنمایی و ابتدای دبیرستان ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 140 پست
چرادبیرستانیاممنوع احیانا؟

اول دبیرستان نمونشو ک دیدی گزارش میزنه😐

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐گزارش بزنم؟ :/

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

یه سوال

چرا اسمت لواشک پاستیل؟

هروقت میبینم فک میکنم خانمی😂😐

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
_شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  

😂🥀

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
دختر و پسر خودشون باید عقلشون برسه به هر حرفی گوش نکنن

نمیشه دختر میخاد احترام مادر را نگه داره ب حرفش گوش میده زندگی شوهر را خراب میکنه

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

خب همع که مثل هم نیستن.من سوم دبیرستانم نزدم ببین چه باشخصیتم😌😌😂

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
خب همع که مثل هم نیستن.من سوم دبیرستانم نزدم ببین چه باشخصیتم😌😌😂

ولی من میزنم😐😂توهم بزن😐🥀

یه سوال چرا اسمت لواشک پاستیل؟ هروقت میبینم فک میکنم خانمی😂😐

جفررررر گفت این اسمو بزارم

تو ازادی بیا تو😉

چرا؟؟؟😐😐😐

جفررررر گفت این اسمو بزارم

😐جفررررر دوستته؟؟؟؟  

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
چون ی عمر زحمت کشیدن و دختر بزرگ کردن...خودت دختردار شو اونوقت متوجه میشی 

مادر پسر زحمت پسرشو نکشیده؟