2777
2789

برا خواهرمم پیام اومه برنده گوشی شدی بعدش گفتن شمارتو ادرسو بفرست بعدش فک کنم با این شماره تماس بگیر نمیدونم دقیقش رو 

گفتم چون خارج از کشوره احتمال خیلی زیاد کلاه برداریه کاری نکنی هیچی نفرستی

آدرس دادی الا میان خونه میکشنت😱😱😱😱😱😐

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اپل برنده شدم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

توو روز روشن علنی بخوان وام بدن هزارتا امضا میگیرن ک پولو هاپولی نکنی بعد توو گوگل جایزه ؟ اونوقت رو چ حساب😂

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

منم یبار از تو گوگل برنده آیفون ۱۲ شدم😂😐

الان کوووش😶

الکیه اینا

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
رو حساب خنگیم 

نه بابا این چ حرفیه ولی کلا الان برادر ب برادر کمک ی قرونی نمیکنه هیچیو باور نکن 

اینجا-ایران-است#  

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
 آدرس چیزی هم فرستادی

نه گلم

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
آدرس هم دادی

نه الکیه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو