2777
2789
عنوان

خیانت همسرم +عکس

746 بازدید | 32 پست

روی اصلی حرفم با این دوستانه که این حرفا رو میزنند. برای رابطه باید وقت گذاشت مشاوره رفت و حرف زد.ازدواج مثل خرید ماشین نیست که 0 از کمپانی بیاد و همه چیزش درست و به جا باشه مشکلات همیشه هستند ولی اگه اگه تفاهمی وجود نداشت باید جدا شد و بعد به بودن با یکی دیگه فرد کرد نه اینکه هنوز زندگی با یه نفر دیگه هستیم با یکی دیگه باشیم!!! وقتی اینقدر راحت خیانت یه زن توجیه میشه توقع دارید خیانت یه مرد توی جامعه مرد سالار ما چطوری باهاش برخورد شه؟! بعد بعضیا گفتن مقصر همسرت هستش  به دلیل کمبود محبت. واقعا؟ یعنی خیانت همسرتون رو اگه به این راحتی توجیه میکنید مثل تصویر زیرپس چرا اینقدر ناله و اه توی سایت هستش خب با توجیه عدم و کمبود محبت خودتون رو مقصر بدونید یعنی چی واقعا این حرفا. روتون میشه چنین حرفی بزنید!! من به عنوان یه دختر شاغل در آینده نمیتونم به همسرم جوری که یه خانوم خانه دار رسیدگی میکنه برسم یعنی باید بره خیانت کنه چون عدم و کمبود محبت دیده!! 

.

به عنوان مادر و زن باید طرز فکری رو به وجود اورد که افراد فارغ از قومیت و زبان بتونند با هم در سازش باشند و اصول انسانی رو بهشون یاد داد و به فرزندهامون انتقال بدیم این خط و مش رو که خیانت از هر سمت ک باشه خیلی افتضاحه حداقل ماها دیگه باید شروع کنیم به این نوع اموزش نه اینکه خودمون هم به دنبال توجیه باشیم 

خیانت# را_عادی_سازی_نکنید مرسی.!! 

موافقم!👌

اینجا طرف زده بچه اش رو سلاخی کرده باز حق رو دادن ب پدره دیگ توقع نداشته باش خیانت رو کوچیک جلوه ندن

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیسسس فقط عکسو نشون بده 

فک کنم عکسش اون کوچولو وسط صفحست

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

منم ریپلای کردم جوابشو دادم مطمئنم خودشون هم راحت خیانت میکنن

آخه همیشه میگفتم این خونه خراب کن ها کجاهستن تااینکه تو نی نی سایت پیدا هم میشن

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......