2777
2789
عنوان

بچه داشتن

148 بازدید | 27 پست

چی جوری جای خوابشو جدا میکنید از چند ماهگی بچه ام هشت ماه ونیمش کنار خودمون یخوابه رو تخت ما خودش اتاق و تخت داره اون شبی ما تو هال بودیم  با اینکه کلی دورش همه چی گذاشته بودم افتاده از تخت ب نظرتون جداش کنم؟؟ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هشت ماه کوچولوعه یکم بزرگتر بشه بعد جدا کن

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی بچم به دنیا اومد تصمیم گرفتم از ماه اول جدا بذارم بخوابه 

بعد شیردهی چیکار میکردی؟؟ صداشو میشنیدی؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من بچه هام ۱۶ و ۱۰ ساله  هنوز همه با هم تو هال میخوایبیم

وای ببخشید خیلی زشته

بعد شیردهی چیکار میکردی؟؟ صداشو میشنیدی؟؟

اره اتاقش نزدیکه اتاقمه 

چون شنیدم اینجا خیلی‌ها با بدبختی جای خواب بچشونو جدا کردن

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
هشت ماه کوچولوعه یکم بزرگتر بشه بعد جدا کن

تصمیم داشتم بعد یک سال جدا کنم ولی افتاد دماغش خون اومد دلم ریش شد کلی گریه میکردم و اینکهتخت خودش تو اتاقم جا نمیشه بیارم

جا نداریم... چه زشتی داره 

یعنی خونتون یه خوابه هم نیس؟

اره اتاقش نزدیکه اتاقمه  چون شنیدم اینجا خیلی‌ها با بدبختی جای خواب بچشونو جدا کردن

برامن رو ب رو اما میترسم گریه کنه برا شیر نشونم  

اره اتاقش نزدیکه اتاقمه  چون شنیدم اینجا خیلی‌ها با بدبختی جای خواب بچشونو جدا کردن

چیجوری جداش کرد ی اولش تو تخت خودت اونم جدا تو تحتش