2777
2789
عنوان

شما میرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست

نه بابا نمیرم کلا اگه طرف عاقل باشه تو این شرایط کرونا را بهونه میکنه و مراسم نمیگیره ۱۰ هیچ جلو میفته روانشم اسوده تره والا😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ماهم عروسی داریم ولی نمیریم چون تو محلمون همین چند روز پیش یه خانومی کرونا گرفت فوت شد

اینا نمیفهمن کلا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن 

شهر ما نارنجیه هنوز ولی هرچقدر التماس کردیم نگیرن بذارن واسه یه موقعیت بهتر گوش ندادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ کلا آدمی هسی ک رعایت میکنی و هیچ جا نمیری واقعا نرو  زنگ بزن بهش تبریک بگو و کلی آرزوی خوشب ...

بخدا 2 ساله هیچ جا نرفتم 

حتی نامزدم و میگم ماهی 1 بار بیاد چون مامانم مشکل قلبی داره میترسم 

میگه مگه دخترم بیوه س بدون جشن بره 😐

ببخشید ولی هر کسی هست بی عقله فوقش طرف یک عکاسی میره و تموم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بخدا 2 ساله هیچ جا نرفتم  حتی نامزدم و میگم ماهی 1 بار بیاد چون مامانم مشکل قلبی داره میترسم&n ...

خب پس نرو زنگ بزن و تبریک بگو  اصلا زشت نیس و حتی اگ اونا هم اینجوری فک کنن ک تو حسادت کردی ک خیییییلی فکر مسخره ایه اصلا مهم نیس کسی ک بخاد دنبال حرف بگرده هر کار کنی حرفشو پیدا میکنه کاری ک دوس داری بکن

نرود میخ آهنین در سنگ 

افسوس 👍🏻

اینا نمیفهمن کلا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن  شهر ما نارنجیه هنوز ولی هرچقدر التماس کردیم نگی ...

درکت میکنم

چون منم یه برادر شوعر دارم.

همسرمم و خواهراشش بهش میگن فعلا کروناس بذار ابان به بعد که واکسن میزنیم اوموقع عروسی بگیر

ولی اون گفت به هیچکس ربطی ندارع کی بگیرم

فک کنم یه ماه دیگس

همش دعا دعا میکنم فعلا نگیرن...

اینحوری تو عروسیش همش استرس داریم و اصن بهمون خوش نمیگذره

‌🔐