2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 29 پست
خیلی طول میکشه پس

اره رژیم خوب میخوای لیمومی البته بستگی به بدنت دارم در عرض پنج ماه ۱۷ کیلو کم کردم ولی دیگه چاقی نمیشی چون بدنت عادت کردن به نوع خورد خوراک ولی اونایی که زود لاغر میشن ممکنه مریض شن

وایی لیمومی عالیه من ۱۷ کیلو باهاش کم کردم

توی چه زمانی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آمپول جلو گیری میزنم سر زایمانم دیگه همونجوری موندم ن اضافه میکنم ن کم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
پنج ماه

ععع پس خوبه

اخه من جایی خوندم که قطره قطره از وزن کم میشه فکر کردم تا به نتیجه برسی زیاد طول میکشه

ولی ۵خوبه

۱۷ کیلووووووو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ععع پس خوبه اخه من جایی خوندم که قطره قطره از وزن کم میشه فکر کردم تا به نتیجه برسی زیاد طول میکشه ...

بستگی به بدنت داره یکی تو پنج ماه ۱۰ کیلو کم می‌کنه یکی ۱۷ ولی کم میکنی

میخام دو هفته فقط میوه بخورم با نان خیار گوجه سبزی اینا چطوره کم میکنم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
بستگی به بدنت داره یکی تو پنج ماه ۱۰ کیلو کم می‌کنه یکی ۱۷ ولی کم میکنی

پس برم تو کارش😆😆😆

وزن هم میپرسن؟

چون دقیق نمیدونم

این اطرافم جایی نیس برم وزن کنم

باید ترازو بخرم😕

بنظرتون اگه آمپول نزنم دوباره لاغر میشم یا تاثیرش هست