2777
2789

وقت اذونه دعا میکنم خدا مشکلت رو حل کنه.دعا کن.تا خدا هست چرا کفر میگی.اگه مشکل داری صبر کن خدا کمکت میکنه شاید هنوز وقتش نرسیده ولی قطعا خدا فراموشت نکرده 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناامیدنشو عزیزم..

من هشت‌ساله..با هزار امید رفتم یکبار ای یو ای نشد..رفتم‌سیکل ای وی اف یکبارم انتقال دادم بازم‌نشد.

..بعضی اوقات بدجور کم‌میارمممم ک میخوام‌بترکم بخدا دلم شکستهه دلمو شکوندن خیلیا بازم‌میگم‌خدایاا‌توکلم به خودته خودت برام‌بساز

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دیگه خسته شدمممم الکی ذوق داشتم ک شاید خدا بم نگاهی انداخته بعد چهار سالو دوماه باردار شدم دیدم نه ب ...

عزیزم متوسل حضرت ام البنین شو.هر شب صدتا یاکاشف الکرب بخون با دل شکسته و امید.نذر کن حاجت گرفتی اسم بچتو اگه پسر شد بزاری ابوالفضل یا امیرعباس یا دخدر شد بزاری فاطمه.تضمین میکنم حاجت میگیری.اصلا یه جور عجیبی ایو خانوم وپسر بزرگوارشون حاحت میدن وقتی نذر اسم پسرشو کنی

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

عزیزم من تمام مراحلی که داری میگی رو پشت سر گذاشتم اما تا وقتی که ماه به ماه منتظری خبری نمیشه.

من ده سال منتظر بودم و درست وقتی که بیخیال شدم و به خدا سپردم افتادم دنبال لاغری و توجه به خودم و همسرم و خدام. خدا دامنم رو سبز کرد. بیخیال باش.

چله بردار و دعا کن هرچی صلاحته پیش بیاد برو به خودت برس و برای همسرت هیجان آفرین باش و اگر نماز روزه قضا دار جبران مافات کن. اگر کار عقب افتاده داری انجام بده. اما همش بگو خدا مهربونترینه تو مواقعی که شیطون سراغت میاد

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

عزیزم تایپیک هاتو میخوندم و منتظر خبر بارداریت بودم 

ایشالا به زودی زود خدا امیدتو سبز کنه امیدتو از دست نده میدونم خیلی ... سخته ولی امید داشته باش برات خیلی دعا میکنم

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

خدا رو به حق آیه آیه ی قرآن قسم میدم به حق چهارده معصوم به حق پهلوی شکسته مادر سادات که دامن شما و همه ی منتظرا سبز بشه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
عزیزم تایپیک هاتو میخوندم و منتظر خبر بارداریت بودم  ایشالا به زودی زود خدا امیدتو سبز کنه امی ...

مرسی عزیزم خدا گره های زندگبتو باز کنه ممنونم ازت مهربونم💖💖

🥰🤱🏻