2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه منم همیشه اینجوری میشد لاغره گربت? یکی از نشانه های بیماری کلیه ای

بچه گربه رهاشده ایه مامانش نمیاد ببرتش منم مجبورم شیر پاکتی بش بدم البته شیره هم تاریخ انقضاش مال اواخر پارساله یعنی مشکل ازینه؟

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است
بچه گربه رهاشده ایه مامانش نمیاد ببرتش منم مجبورم شیر پاکتی بش بدم البته شیره هم تاریخ انقضاش مال او ...

اره ازونه داری میکشیش

شیر پاکتی کهنه تازه فرق نداره گربرو میکشه اگه میتونی براش شیر خشک بگیر

اگه نه فقط غذا بده بهش اب مرغ و اب گوشت

کدوم شهری اگه تبریزی من گربرو سرپرستی میگیرم

اره ازونه داری میکشیش شیر پاکتی کهنه تازه فرق نداره گربرو میکشه اگه میتونی براش شیر خشک بگیر اگه ن ...

نه  همشهریت نیستم وای نمیدونستم حالا چیکار کنم؟

اصلا شیر گاو و گوسفند بهش نده  چند ماهشه؟ نترس کمکت میکنم من تا حالا خیلی گربه بزرگ کردم

کوچیکه هنوز دقیقا نمیدونم اما به حدی بزرگ نشده که بتونه از یه جای نسبتا بلند بپره واز خودش دفاع کنه

خیلی نگرانم بلایی سرش بیاد کاش مامانش میومد دنبالش خیلی دوسش دارم اما نمیخوام اسیب ببینه

امروز متوجه شدم دماغش سیاه شده یکم

از صبح تا ظهر خیلی جنب وجوش وبازی میکرد وفعال بود الان یه گوشیه گرفته خوابیده وبی حاله اره شنیدم شیر گاو برا گربه سنگینه پول دامپزشکی ندارم وگرنه حتما میبردمش

کوچیکه هنوز دقیقا نمیدونم اما به حدی بزرگ نشده که بتونه از یه جای نسبتا بلند بپره واز خودش دفاع کنه ...

دندوناش در اومده یا نه؟

اگه چشاش باز شده و راه بره بزرگه پس

شیر گاو لاکتوز داره بدنش نمیتونه جذب کنه گربه دلپیچه میگیره و انقد اسهال میره تا اخر سر اب بدنش کشیده میشه میمیره

مرغو بزار بپزه ابشو بزار جلوش لیس بزنه یا با شیشه شیر بده بهش فرق نداره 

خود مرغم ریش ریش کن کم کم بده بخوره مرغ پروتئین داره براش خیلی مفیده

ماست یه کم بده بهش بخوره

غذای ابکی بده که به بدنش اب برسه

ایشالا که خوب میشه