2777
2789
عنوان

دورهمی خصوصی🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 14352 بازدید | 2764 پست
اینکه باهام حرف نمیزنن ینی منو نبخشیدن

داشتم ماکرونی کوفت میکردم😐از  ظهر همش از غصت میخابیدم پامیشدم میدیدم خبری نی باز میخابیدم

درسته شاید بگی فاطی خله الکی صمیمی شده ولی من زود صمیمی میشم 

ولی دیگ تا اخرش دوستم😊همه جوره❤امیدوارم باور کنی

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من حرفی ندارم😐😅😅

والا مجازی هست من الان بگم این همه مدت تتلیتی بودم 😌کی میفهمه دروغه؟ هیچ کی

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
داشتم ماکرونی کوفت میکردم😐از  ظهر همش از غصت میخابیدم پامیشدم میدیدم خبری نی باز میخابیدم درس ...

مث من😐کتابمو باز میکردم  بعد اعلاناتمو چک میکردم😐و تکرارر😐❤

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
ببین  جوابمو نمیدن  میشه برم؟ میذاری برم؟ حالم خوب نیس

آیا فاطی نامرئی است؟😐

آیا_من_روحم😐#  

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
تا اونجایی ک من دیدم همه دوستات جوابتو دادن سپید خانم هم ان نیس

احتمالا ما روح کامرانی هستیم😐🤦‍♀️

نگو که بودی😑🤣🤣🤣

😂😂😂نه بابا نبودم نمیخوامم باشم😝خیلی خنگه اون

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
ببین  جوابمو نمیدن  میشه برم؟ میذاری برم؟ حالم خوب نیس

هویج نیستیم ک بچه بغل داریم باهات چت میکنیم😐

اگ من هویجم ک بگو برم خودمو قاطی سالادا کنم😐😐

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

هویج نیستیم ک بچه بغل داریم باهات چت میکنیم😐 اگ من هویجم ک بگو برم خودمو قاطی سالادا کنم😐😐

بچه بغل😐

بچه بغل😐

خواهرشوهرم بغلمه😐✌

هویج نیستیم ک بچه بغل داریم باهات چت میکنیم😐 اگ من هویجم ک بگو برم خودمو قاطی سالادا کنم😐😐

چی میگی فاطمه تو بچه نداری ک😱یا داری؟

من میرم 

ارزو تروخدا نگو که بمون 

دیگه نمیتونم 

یعنی درکم کن 

نمیتونم بمونم 

واقعیت زندگی من اینه این کاربری سوم منه 

اگه اون کاربری تاپیکاش باشه

داستان زندگی من اونجا هست 

من 

ینی 

اسما 

بیمارم 

ت اون تاپیک کاربری ام هم گفته بودن 

داستانم بود شاید 

نگا نکردم

عذابم میده 

سعی میکنم یادم بره 

روانی نیستما درسته شبیه اونا رفتار میکنم 

اما بیماری ام جور دیگه ای 

من میرم 

‌چون ن شماها دیگه میتونید منو ببخشید 

و ن من میتونم با دونستن این قضیه توسط شماها کنار بیام 

حلالم کنید 

دیوونه ام🤦

بچه ام 😊

خدافظ

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              
خواهرشوهرم بغلمه😐✌

😐😂

نگو ک ۲ ماهشه😐😂🤦‍♀️