2777
2789
عنوان

دورهمی خصوصی🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 14282 بازدید | 2764 پست
اولی یعنی زیر دست کسی بودن و برای کسی کاری انجام دادن دومی هم یعنی وقتی به بچه میگی رو  میزنه ...

بیا بابا جفتشم برات پیدا کردم😂😎

↩ من ↪ سه نفرم ….✖ خودم ✖ غرورم ✖ اونروی سگم:-}😈من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکندَر دُنیـاے مَـــنهیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))🔪ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘😏✌ﺣَﺮﻓﺎﯼِ ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮَﻡﺣَﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ…☜ﻋُﻘﺪَﺳﺖ☞;)😎بهما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با منی؟ چیشده؟ ترجمه کن    

مثلا ترجمه دومیه😂🤣

جمله دوم

چی شد ؟؟ حالا خوبه که یکی راحت گفتم

وایسا دفعه بعدی حسابتو میرسم

↩ من ↪ سه نفرم ….✖ خودم ✖ غرورم ✖ اونروی سگم:-}😈من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکندَر دُنیـاے مَـــنهیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))🔪ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘😏✌ﺣَﺮﻓﺎﯼِ ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮَﻡﺣَﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ…☜ﻋُﻘﺪَﺳﺖ☞;)😎بهما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
چند دفعه اس دارین مازندرانی تایپ میکنین.کاری نکنین ما هم ترکی تایپ کنیم شما متوجه نشین👿😈ماشاا... ه ...

منم به زبون نوزادا تایپ میکنم نفهمین😒😂😂😂🤣🤣

🤔نگرفتم چی گفتی.ولی نیست گوشیش خرابه.

نه اتفاقا دیروز یا پریروز دیدمش یادم نیس

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
با منی؟ چیشده؟ ترجمه کن    

دومین جمله:

چی شد؟؟ ببین این حرفو راحت زدم صبر کن دفعه بعد حالتو میگرم

شرمنده اصن راه نداره     هم شما هم دختره بخندون امروز کلی رفتین تو فاز اذیت کردن و ضایع کر ...

ما موفققققققق نبودیم؟؟؟

بچرخ تا بچرخیم داداچ :/

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
اولی یعنی زیر دست کسی بودن و برای کسی کاری انجام دادن دومی هم یعنی وقتی به بچه میگی رو  میزنه ...

افرین  از پشتکارتون خوشم اومد......نه بالا گفتم ک اصن ربطی ب شما نداشت جمله ای ک گفتم فقط دنبال یه ضرب المثل مازنی بودم تو ذهنم ک اذیتتون کنم ک این اومد تو ذهنم....اون جمله ک ریپ کردین هم گفتم چیشد؟ خوب شد ک راحت گفتم حالا صبر کنین دفعات بعد سخت تر میگم  

افرین   از پشتکارتون خوشم اومد......نه بالا گفتم ک اصن ربطی ب شما نداشت جمله ای ک گفتم فقط دنب ...

دوتاشم من زودتر از همه گفتم😐😑

چتی بییه؟   اسا خاره اتا راحت باوتمه.....سبه دفعه بعدی ته بناره دارمه    

فحش ک نیس؟😐😂🔪

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
فحش ک نیس؟😐😂🔪

اینه

چی شد؟؟ ببین این حرفو راحت زدم صبر کن دفعه بعد حالتو میگرم

چند دفعه اس دارین مازندرانی تایپ میکنین.کاری نکنین ما هم ترکی تایپ کنیم شما متوجه نشین👿😈ماشاا... ه ...

بدوووو بیا با فاطمه ترکی حرف بزنیم😏

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
@دختره_بخندون              بیا اسما پیدا کرد برات    

خودم پیدا کردم😐😐

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁