selenajjooooon مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28664 عنوان مانتو+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست بچه ها یه عکس مانتو میزارم بگید خوبه مدلش یانه؟۲۳ سالمه بگید به سنم میخوره یا نه سن بالاییه؟ هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖 1400/02/28 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ادااجه عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2520 کدوم رنگش طوسی خوبه همش خوبه از من میشنوی یه رنگی بگیر بشه همه جا بپوشی میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......
nginkm عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2088 بگو عزیزم عزیزکم خیلی شیکه به سنتم میاد. مخصوصا طوسی و صورتی. البته من طوسی رو با شال صورتی بیشتر دوس دارم😍 وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28664 همش خوبه از من میشنوی یه رنگی بگیر بشه همه جا بپوشی همونو میخام دیگه مثلا کدوم رنگ هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28664 چنده؟ اینترنتیه خرید؟ آره ازاینستا فکر کنم ۲۳۰ ۲۴۰ هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
anglewriter عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 11894 نخریدم که😁از اینستا میخام سفارش بدم ۲۳۰ ۴۰ تومنه فکر کنم کدوم رنگ منظورم پس از خرید میباشد طوسی و کالباسی فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند
اغواگراحساس عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8547 واقعا؟گفتم شاید صایعس مدلش دودل بودم نه من خیلی ازمانتوهام همین سبکیهاسپرت زیاد نمیتونم اینام ک رسمی نیست ی حالت خانومانه و خوبی داره.قشنگن.سفید داشت برا مراسم عقد میگرفتم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28664 عزیزکم خیلی شیکه به سنتم میاد. مخصوصا طوسی و صورتی. البته من طوسی رو با شال صورتی بیشتر دوس دارم😍 طوسی باشال زرشکی بدمیشه؟ هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28664 نه من خیلی ازمانتوهام همین سبکیه اسپرت زیاد نمیتونم اینام ک رسمی نیست ی حالت خا ... نه سفید ندارهمن تاحالا مدل گشاد نپوشیدم نمیدونم بهم بیاد یانه 😁 هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28664 منظورم پس از خرید میباشد طوسی و کالباسی 😘😘😘😘مرسی فدات هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اغواگراحساس عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8547 طوسی باشال زرشکی بدمیشه؟ نه ولی من بهت پیشنهاد میدم شالت حریر باشه زیاد کاتو ضخیم نبعد حریره خاکستری عالیههههیاام مشکی باشه شالت. اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
nginkm عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2088 طوسی باشال زرشکی بدمیشه؟ نمیدونم ولی طوسی رنگیه که با خیلی از رنگا میشه ست کرد وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪