2777
2789
مگه باید برای جهاز آبگرمکن هم بدی؟؟؟ زشت نیست اگه تفاوت قیمتش براتون مهمه همون مخزن دار بدین 

اره ،مگه قیمت مخزنی با دیواری چقد فرقشه ؟کدوم مگه گرونتره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره رسمه دختر باید بیاره عکسشو ببین چطوره

دیگه آبگرمکن هم شد وظیفه پدر مادر عروس؟ به هر خال خوشگله که تو کابینته بیرون نیست

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

[QUOTE=191196996]ببین عکسش چطوره[/QUOTE اگه تو کابینت خوب دیگه معلوم نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۱۰۵۱۸-۱۹۳۰۴۴_gallery_jgk6.jpg

پول این باکس ام دی اف که براش باید تهیه کنین را از شوهرت بگیر بزار روی پولت یه دونه از اون کوچیک ها بگیر 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اره ،مگه قیمت مخزنی با دیواری چقد فرقشه ؟کدوم مگه گرونتره؟

من نمیدونم فرقش چقدره ولی دیواری بهتر همیشه آب گرم داری اما این مخزنی یه ظرفیتی داره 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
ن هندز نخریدم یکی اصرار داره اینجوری بخر اینجوری بخر بزن تو کابینت

چرا یه دیواری نخره خب

بگو کار خودشو بکنه اهمیت نده به دیگران

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

مگه ۱۰۰سال پیشه دیگه کسی از این ابگرمکن ها نمیخره😒 از هپون دیواری ها بخر

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞