2777
2789

چند روز پیش انگار ک سرماخوردم اما خیلی خفیف که اصن به استراحت نیاز نداشت الان حس بویایی ندارم حس چشایی هم طعم هارو خفیف حس میکنم ینی حی چشاییم ضعیف شده اما حس بویایی کلا ندارم از چیه؟ چمه؟ عطسه و سرفه ندارم الان کامل خوبم😢😢

کاربری دوممه، اون یکی بخاطر جواب دادن به یه بی سر پا ترکید وگرنه قدیمی ام 😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کرونا خفیف گرفتی 

واقعا؟ آخه کلا حالم خوبه غذا درست میکنم میخورم ولی چشاییم دارم بویاییم رفته الان ادکلن 5 تا فیس زدم رو دستم بوشو حس نکردم 😭

چیزی نیس کرونا گرفتی خداروشکر خفیف بود فقط مراعات کن ..و اینکه بویایت هم کم کم برمبگرده

کرونا آخه میگن خفیف نداره 1 جوره 😭😭😭

واقعا؟ آخه کلا حالم خوبه غذا درست میکنم میخورم ولی چشاییم دارم بویاییم رفته الان ادکلن 5 تا فیس زدم ...

این که نگرانی نداره خوب میشی بدنت هم ایمن میشه...من کرونا گرفتم داشتم میمردم از درد بدن.خدا رو شکر کن خفیف گرفتی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
این که نگرانی نداره خوب میشی بدنت هم ایمن میشه...من کرونا گرفتم داشتم میمردم از درد بدن.خدا رو شکر ک ...

ینی 100 درصد کرونا ست؟ الان برم تست بدم نشون میده؟؟؟ 

همشون علائم کروناست.  سریع تست بدهه اگه بویایی نداری ۱۰۰ درصد کروناست

آخه الان هیچ علائمی جز حس نکردن بو ندارم 😢

ینی 100 درصد کرونا ست؟ الان برم تست بدم نشون میده؟؟؟ 

به نظر من اره...چون الان شیوع این بیماری زیاده که باعث میشه بویایی هم از بین بره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت