كاريزماتيك مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 عنوان ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 626 پست ؟؟؟ كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى. 1400/02/28 | 17:02 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 🤣🤣🤣🤣🤣 بدبخت خوبه نیست سلام رامتين جان حالت خوبه😅 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 باشه عشقم واسه توبيدارميمونم😘 زودى برگردنفسم لعنت بهت😂😂😂😂 🖤
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 سلام رامتين جان حالت خوبه😅 سلام داش حسن گل و گلاب خوبم شکر تو چطوری؟؟؟؟ 🖤
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 لعنت بهت😂😂😂😂 🙊😂😂😂 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 سلام داش حسن گل و گلاب خوبم شکر تو چطوری؟؟؟؟ من زودبه كسى عادت ميكنم الانم به شماعادت كردميعنى معتادتون شدم😬الهى شكرمنم خوبم😊 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 من زودبه كسى عادت ميكنم الانم به شماعادت كردم يعنى معتادتون شدم😬 الهى شكرمنم خوبم😊 ببندیم به تخت یا زوده یره؟😂😂😂 دل بما نبند که ما همه رفتنی ایم خیلی مشتی با مرام مام دوست داریم😁🌺💙🔪 🖤
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 خب چخبرتعريف كن كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 ببندیم به تخت یا زوده یره؟😂😂😂 دل بما نبند که ما همه رفتنی ایم خیلی مشتی با مرام مام دوس ... قربونت بوروم😘زنده باشى الهى خودوم زنت بودوم يره😄 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 قربونت بوروم😘 زنده باشى الهى خودوم زنت بودوم يره😄 کی زن منه پیرمرد میشه🤣🤣🤣 🖤
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 سلامتی رفیق خبر خاصی نیست روزای تکراری . سلامت باشىراستى تهرانى بودى نهالان تنهازندگى ميكنىشاغلى يامحصلخواستى جواب نده😅🙏 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 سلامت باشى راستى تهرانى بودى نه الان تنهازندگى ميكنى شاغلى يامحصل خواستى جواب نده😅🙏 اره رفیق تهرانمبا داداشم زندگیمیکنمشاغلم واسه خودم کار میکنمچرا جواب ندم داداش💙 🖤
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 اره رفیق تهرانم با داداشم زندگیمیکنم شاغلم واسه خودم کار میکنم چرا جواب ندم داداش💙 ايول👍گفتم شايدنخواسته باشى بگى،زندگى خصوصيته ديگه😊امشب درموردچى صحبت كنيم؟ كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 ايول👍 گفتم شايدنخواسته باشى بگى،زندگى خصوصيته ديگه😊 امشب درموردچى صحبت كنيم؟ کلا ما در مورد چیزی حرف زدیم؟😂😂👊👊یه سری اراجیف بافتیمنمیدونم .چند سالته دادا؟ 🖤
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 کلا ما در مورد چیزی حرف زدیم؟😂😂👊👊 یه سری اراجیف بافتیم نمیدونم .چند سالته دادا؟ دقيقا😂👍😎٢٩ كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.