2777
2789
عنوان

پودر جنسینگ

211 بازدید | 19 پست

دوستان کسی ازپودر جنسینگ استفاده کرده؟

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مدتی بیماری سختی داشتم دچار ضعف خیلی شدید شده بودم طوری که از خونه نمیتونستم خارج بشم و ضعف داشتم از زبان یکی از اساتید طب سنتی شنیدم که این پودر خیلی خوب برای ضعف تهیه کردم از داروخانه و همانطور که روی جعبه اش نوشته بود استفاده کردم ی اثرگذار بود ما الان هم مصرف می‌کنیم الان البته به صورت کپسول تهیه نمی‌کنم پودرشو میگیرم

همون ك ميگن انرژي زاست؟

فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍

من مدتی بیماری سختی داشتم دچار ضعف خیلی شدید شده بودم طوری که از خونه نمیتونستم خارج بشم و ضعف داشتم ...

بعدبرای چاقیه یالاغری؟

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
همون ك ميگن انرژي زاست؟

اره عزیزم براانرژی بدن