2777
2789

الان مرغ نداریم نمی دونم گیرم بیاد یا ن دو روزه غذای گوشتی خوردم حالا موندم فردا هم درست کنم ضرر داره یا ن؟!! حامله هم هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به مقدارش داره

در روز حدودا فکرکنم۴تا۶تکه باید بخوری

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

گیاهخار باشیم

من قبل این ک هرچیزی باشم تتلیتی عم😉دوستان توجه کنین من از سال ۹۵ دقیقا خواننده ی خاموش بودم از دورانی ک حس شیشمی نبود😂و این ک خعلی کاربرارو میشناسم ک خعلیاشون هستن خعلیاشون رفتن🙂در روانشناسی تا جایی ک بشه کمکتون میکنم😁 ب غلت املایی عا گیر ندینلطفا🙂😄      love is love                       من هنوزم واس رومینا گریه میکنم😪                                           دنیا عدالت داره چون مرد عم بکارت داره😎☘       دوستان تاپیک ها تا تاپیک"کسی هست"یعنی تاپیک ششم مال من نیس مال دوستمه.البته نظراتمون مشترکه واین امضا مال منه هم من هم اون حدودا از سال ۹۵ اینا خواننده خاموش بودیم😊گفتم که اگر موضاعاتی که من توو تاپیکام مطرح میکنم با قبیا متفاوت بود بدونین دلیلشو😊