«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خیلی دوسدارم بدونم تتلو چی داره که این همه دختر نوجون طرفدارشن ؟؟؟ اینو جدی پرسیدم
قطعا صداش اولین دلیله ✌😁
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
قبلا که داشته. الانم معلومه سر وگوشش داره میجنبه که گذاشته تو کیفش. منتها می خوام بدونم این ...
اون تاریخِ انقضاس
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
می خوام. نمیتونم. هربار میگم به درک. ولی وقتی باز متوجه میشم خیلی حالم خراب میشه
اگه نمیتونی جدا شی و پشتیبانی چیزی نداری فعلا به روش نیار و سعی کن کار پیدا کنی مستقل شی بعد جدا شو الن اگرم بگی فوقش میزنه زیرش یا میگه اره و این بیشتر داغونت میکنه