2777
2789
عنوان

تو کیف شوهرم چیز بدی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11605 بازدید | 207 پست

خدا به دلت ارامش بده عزیزم خیلی سخته 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوسدارم بدونم تتلو چی داره که این همه دختر نوجون طرفدارشن ؟؟؟ اینو جدی پرسیدم 

قطعا صداش اولین دلیله ✌😁

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بله نمی دونم چجوری تحمل کردم تا حالا. یه وقتا خودمم تعجب میکنم! هرکار از دستم براومده کردم. دیگه د ...

جدا شو 

بس که زنها سوختن و ظلم دیدن و دم نزدن،مردها هر غلطی میخوان میکنن و نگران از دست دادن هیچ چیز هم نیستن

جان ی تتلیتی دیگه✌😍 چ خوبه میبینم تتلیتیا رو  تو سایت...حس خوبیه

یه توضیح کامل بده مثلا ادبش قیافهواش شخصیتش اهنگاش اون سرو وضعش اون طرز صحبت کردن با طرفداراش میخام‌بدونم تتلو چرا اینقد طرفدار داره روچه حسابی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
قبلا که داشته. الانم معلومه سر وگوشش داره میجنبه که گذاشته تو کیفش.  منتها می خوام بدونم این ...

اون تاریخِ انقضاس

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
توکه میدونی سابقه داره پس بیخیال چون با ۱۰۰نفرم‌بره توباهاش میمونی خودتو بزن به کوچه علی چپ 

مثلا الان دارم همین کارو میکنم.

ولی دست خود آدم نیست، همین که بسته رو دیدم سرم داغ کرد، شقیقه هام شروع کرد به نبض زدن

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
می خوام. نمیتونم. هربار میگم به درک. ولی وقتی باز متوجه میشم خیلی حالم خراب میشه

اگه نمیتونی جدا شی و پشتیبانی چیزی نداری فعلا به روش نیار و سعی کن کار پیدا کنی مستقل شی بعد جدا شو الن اگرم بگی فوقش میزنه زیرش یا میگه اره و این بیشتر داغونت میکنه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج