2789
عنوان

کیا شوهراشون خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 89 پست
اونوقت یه گراز بیاد برات طاقچه بالا بزاره یا خدایی نکرده بی اخلاق و هزارتا عیب دیگه داشته باشه عین م ...

خخخ ن دیگه اونجوری ته بد شانسیه ن قیافه ن اخلاق😑🤪

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما خوشگله شوهرمون منتهی خیلی لج ادم در میاد دخترا به شوهرت شماره بدن تو خیابون...

اره خیلی بده واسه شوهر منم پیش اومده ولی خب شوهر من خیلی چشم و دل پاکه خیلی سخته برام

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

براچی😂

بهم خیانت کرده ولم کرد رفت بعد دوسال اومد نمیتونم طلاق بگیرم با اون قیافش که عالم و ادم میگن زشته این چیه که بهش اومدی خدایی من خیلی سرترم هم از هیکل هم از قیافه هم خانواده هم اخلاق بازم ذات ادما عوض نمیشه البته خیانت توی خانوادشون عادیه 

آره زنای خراب ک گراز و غیر گراز براشون فرقی نداره تو شونو پهن میکنن ولی گرازا کمتر😂✌🏻

آره😂 درصد تور پهن کردن واسه گرازا کمتره

ولی کلا به خود طرف بستگی داره یکی میبینی خوشگله اخلاقشم خوبه یکیم ممکنه معمولی باشه ولی سگ اخلاق که در این صورت واقعا آدم میسوزه💔😑

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
بهم خیانت کرده ولم کرد رفت بعد دوسال اومد نمیتونم طلاق بگیرم با اون قیافش که عالم و ادم میگن زشته ای ...

عزیزم عکستو بزار ببینیمت؟😄

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

اره خیلی بده واسه شوهر منم پیش اومده ولی خب شوهر من خیلی چشم و دل پاکه خیلی سخته برام

منم همینه بیچاره خودش اب میشه میره تو زمین ولی گیییررررر میدن بعضیاا🙄 

بهش میگفتم موهاتو بزن میگفت تو میخای زشت شم کسی نگام نکنه🤣

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
ب شوهر من زیاد گیر میدن دخترا

منممممممممم هم خوش قیافس هم بانمک و شیطون به خودشم میرسه 

بعد همه دخترای فامیل حتما ی دور رو بهش پی دادن و الان همشون با من بدن و میگن نمیدونم فلانی (نامزدم) حیف شده بچس پشیمون میشه و

..

در صورتی که من تو حالت عادی ام اوکیم و از اینکه هی گیر میدن بهش باهاش می‌خوام صمیمی بشن زورم میگیره😐💔

شده ب شوهراتون دخترا یا زنا گیز بدن سه پیچ

من نامزدم خیلی جذاب بود خیلیییییی اخرم سرهمین ازدستش دادم انقدرکه مدیرش که یاخانوم بود زیرپاش نشست که تو الی بلی خوشگلی حیف بودی ازدواج کردی مرتیکه 35سالشم بود هرجام میرفتیم فک میکرد بردپیته همه نطردارن روش رفتیم ازمایش خون بدیم اومدیم خونه پیام داد دیدی دکتره چشم ازم برنمیداشت اخه نکبت دکتره سن ننتو داشت چشم ورداره نداره چی میخواد بشه کثافت الاغ

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

خوش اخلاق و خوش زبون بدتره که مخ میزنه🤣

خب فقط واسه زنش و خانوادش خوش اخلاق باشه 

واسه بقیه جدی باشه😅

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
منم همینه بیچاره خودش اب میشه میره تو زمین ولی گیییررررر میدن بعضیاا🙄  بهش میگفتم موهاتو بزن ...

😂😂