2821
2789
بنظر من باید رابطه داشته ولی خب نه کامل چون بعضی مردا مشکلات جنسی مثل زود انزالی دارن یانعوز اینارو ...

یه سوال عزیز:یعنی این موضوع انقدرر مهمه و روی زندگی تاثیر میذاره؟من مجردم ولی فکر نمیکردم تا این حد مهم باشه 

عقده دایمه به فرضم بفهمه دیگه کاری نمیشه کرد

میشه میتونه بره دکتر درمان شه بعد اینجور مردا ممکنه بچه دار نشن بنظرت آدم تو عقد یه مشکلی و بفهمه بهتره یا بره سر خونه زندگیش بسوزه بسازه بعدشم من تاکیید کردم رابطه کامل نه 

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سوال عزیز:یعنی این موضوع انقدرر مهمه و روی زندگی تاثیر میذاره؟من مجردم ولی فکر نمیکردم تا این حد ...

اگه بچه دار شدن و رابطه ی زناشویی واست مهم نیست نه ولی خب مهمه خیلیا با دکتر رفتن خوب میشن

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
میشه میتونه بره دکتر درمان شه بعد اینجور مردا ممکنه بچه دار نشن بنظرت آدم تو عقد یه مشکلی و بفهمه به ...

قطعا تو عقد بفهمی خیلی بهتره ولی اونطرف قضییه رم ببین که اکثرا جدا نمیشن  بخاطر حرف مردم و طلاق

خب این رابطه ها هم مختلفه دوستم الان از اون بابت توی مشکل بالا نوشتم

من ندیدم

قطعا تو عقد بفهمی خیلی بهتره ولی اونطرف قضییه رم ببین که اکثرا جدا نمیشن  بخاطر حرف مردم و طلاق

اشتباه میکنن این دوران پس برای چیه واسه شناخته دیگه 

میشه بپرسم چندساله ازدواج کردی

من مجردم ولی چون رشتم مشاورس و خیلی راجب اینجور مسائل مطالعه میکنم گفتم واقعا قضیه ی مهمی شاید کسی روش نشه بخاد بیاد بگه آره من این مشکل دارم ولی حقیقتی که خیلیا باهاش درگیرن

یه سوال عزیز:یعنی این موضوع انقدرر مهمه و روی زندگی تاثیر میذاره؟من مجردم ولی فکر نمیکردم تا این حد ...

خیلییییی مهمه....البته بستگی به دیدگاهتون داره‌..بعضی مشکلات حل میشه بعضی نه

خیلییییی مهمه....البته بستگی به دیدگاهتون داره‌..بعضی مشکلات حل میشه بعضی نه

راستش من درک درستی ارین مشکل نداشتمو ندارم فقط یه اطلاعاته سطحی .ظاهرا باید بیشتر بدونم .و اینکه وااااقعا این مشکلا 90 درصد مشخص نمیشه تا ازدواج من خودم از تیپ خانواده هایی ام که تا ازدواج نکردی مراسم نداشتی یعنی....-رابطه نباشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792