2777
2789

میخام لیزیک چشم انجام بدم ولی امتحانام 3.4 روز دیگه شروع میشه و باید ب گوشی و لپ تاب نگاه کنم...میدونین چه مدت بعد از عمل میتونم باز برگردم به درسام و گوشی؟؟

و اینکه چقد تار میشه بعد از عمل؟میتونم جزوه هامو بخونم عایا؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
3
0
0%
2
0
0%
میگن ۱ هفتع ولز هرچقد  بیشتر مراقب باشی بهتره بذار بعد امتحانات منک الان ۱۰ ماهه همل کردم &n ...

خب بعد از امتحانای ترمم باید تابستون برم کارورزی و برای کنکور ارشدم بخونم دیگه وقت نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن ۱ هفتع ولز هرچقد  بیشتر مراقب باشی بهتره بذار بعد امتحانات منک الان ۱۰ ماهه همل کردم &n ...

اون اولاش چقد تار بود نمیشد اصن متن رو جزوه رو خوند؟؟؟

من دفترچه دارم‌ نمیدونم چجوری حساب کرد...اره بیمارستان سرپایی 

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون من خودم هم تصمیم دارم تابستون انجام بدم 

شما تهرانید؟ کدوم بیمارستان؟ بعدش دیگه چشم کامل خوب میشه؟ احتمال بازگشت داره؟ میشه دوباره انجام داد؟

خدایا هوام رو داشته باش😍😘
ببخشید زیاد سوال میپرسم چون من خودم هم تصمیم دارم تابستون انجام بدم  شما تهرانید؟ کدوم بیمارست ...

من خودمم هنو انجام ندادم راسش نمیدونم چقد تاری دید داره و میتونم ایا بعد ۴.۵ روز برگردم ب زندگی عادی و رو گوشی درس خوندن و امتحان دادن یا ن؟!

ن من تهران نیسم فقد میدونم هیچ دردی نداره کلا ده دقیقه عمل سرپاییه بعدش دیگه همش قطره میده دکتر ک باید بزنی و تاری دید داری

من خودمم هنو انجام ندادم راسش نمیدونم چقد تاری دید داره و میتونم ایا بعد ۴.۵ روز برگردم ب زندگی عادی ...

شما هم دانشجو هستید؟ من الان ترم آخرم و میخوام سال دیگه کنکور ارشد بدم تقریبا تمام جزوه هام روی موبایله یکم نگرانم

خدایا هوام رو داشته باش😍😘
شما هم دانشجو هستید؟ من الان ترم آخرم و میخوام سال دیگه کنکور ارشد بدم تقریبا تمام جزوه هام روی موبا ...

بله دانشجوهم میانترمام از هفته دیگه شروع میشه و سال دیگه هم‌کنکور دارم نمیدونم ریسک کنم عمل کنم یا ن...نمیدونم میتونم درسامو بخونم بعد عمل یا ن