2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨😭😭😭😭

🤫🤫😄😄

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
@lie_to_me    کجایی ننه  @دلیجون   بیا مادر😂😂😂😂

آمدم مادر    

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
😂😂😂😂دیگه نون دراوردن زحمت داره دلبر😂😂😂

پ نونمو باهاتون نصف نمیکنم

گرونیم هست😁😁😁

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

@رویایی___  

@mahkombsokt مانی عشق امیرحسینو اومدا😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
منم گفتم چرا نیس واقعا  مینا کجاس🤨🤨 @lie_to_me    

داشتم رنگ مو نگاه میکردم  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اون عکسه که با مژه بود رو دیدی چقدرچشامو ریز کرده بود😂😂😂

ابروهاتو کاری کردی؟ 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
@رویایی___     @mahkombsokt   مانی عشق امیرحسینو اومدا😍

ای جانم، خوش اومده 😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋

اون عکسه که با مژه بود رو دیدی چقدرچشامو ریز کرده بود😂😂😂

وای اره چقدم ورم کرده

داشتم رنگ مو نگاه میکردم    

منم‌میخوام 😄