2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 27 پست
اخه از اوایل نوجوانی کلا حال روحی خوبی نداشت الان دیگه به اوج خودش رسیده

ببرش روانپزشک 

نمیخوام بگم حتی به زور چون واکنش عکس داره ولی اگه تونستی با صحبت کردن و اینا راضیش کنه بره وگرنه روانپزشک انلاین و اینترنتی هم هستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه از اوایل نوجوانی کلا حال روحی خوبی نداشت الان دیگه به اوج خودش رسیده

شايد هنوز هويتشو پيدا نكرده. اگه همه چيز رو سياه و سفيد ميبينه و ب نظرش ادمو نميتونن خاكستري باشن .اگه از طرد شدن خيلي ميترسه.اگه در برابر كوچكترين ناملايمت ها خيلي سريع از كوره در ميره.اگه سابقه خودكشي داشته.اگه خودزني و اسيب ب وسايل داشته احتمال اينكه شخصيت مرزي داشته باشه هست.

شايد هنوز هويتشو پيدا نكرده. اگه همه چيز رو سياه و سفيد ميبينه و ب نظرش ادمو نميتونن خاكستري باشن .ا ...

بله من فکر میکنم همین مشکل رو داره

با توجه به این چیزهایی که گفتید 

ببخشید فقط ینی چی که افراد رو سیاه سفید میبینه؟

این رو من متوجه نشدم

افسردگی من دارم خیلی شدید حتی تو 22 سالگی منگی منگ و تیک اعصاب گرفتم ولی دارو  داره و راه درمان 

مال آبجی شما روانپزشک اینا نچ

ببرینس پیش یه دعا نویس کافر یه کار بلد

یه دعا بهش بده خوب میشع   یه بنده خدایی مشکل خواهر شما رو داشت من بردمش پیش همین دعا نویس العان از منم بهتر شده 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
بله من فکر میکنم همین مشکل رو داره با توجه به این چیزهایی که گفتید  ببخشید فقط ینی چی که افرا ...

يعني ادما يا خوب مطلقن يا بد مطلق .اگه يه رفتار ناپسند از كسي ببينه براي هميشه و كامل ازش متنفر ميشه.مثلا ممكنه صب بهش گفته باشه واااو تو خيليييي خوبي و فلان .بعد شب بخاطر يه داستان نه چندان ب اهميت بگه ازت متنفرم و بدترين ادمي بود ك ديدم .

يا مثلن بگه هيشكي حرف منو درك نميكنه غير از تو يا غير از فلان دكتر .همه دكتر ها ب درد نميخورن فقط دكتر فلان خيليي خوبه ر ميفهمه حرفاي منو.

و خيلي مستعد اين هستن ك سريع دل ببندن و رابطه عميق برقرار كنن.كلن خيلي اسيب پذيرن و احتمال  سواستفاده ازشون در خيلي از زمينه ها است.

افسردگی من دارم خیلی شدید حتی تو 22 سالگی منگی منگ و تیک اعصاب گرفتم ولی دارو  داره و راه درمان ...

عههه

خب بردینش پیش دعا نویس ، اون دعا نویس نگفت چرا اینطوری شده؟

به این روز افتاده؟

يعني ادما يا خوب مطلقن يا بد مطلق .اگه يه رفتار ناپسند از كسي ببينه براي هميشه و كامل ازش متنفر ميشه ...

خیلی ممنون از توضیحاته کاملتون

بله متاسفانه همچین شخصیتی هم داره 

👍👍👍👍👍👍

عههه خب بردینش پیش دعا نویس ، اون دعا نویس نگفت چرا اینطوری شده؟ به این روز افتاده؟

اون دخی بنده خدا رو که من بردم  نه هیچی نگفتن  فقط گفتن از اجنه اینا س و بخاطر آرامش و اینا 

یه دعا بهش داد البته چن تا دعا ولی یبار بردمش العان خوبه خوب شده 

البته دعا نویس باشع یهود کافر 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...