2777
2789

کار دکتر شاکری واقعا خیلی عالی بود. اقای دکتر شاکری شخصا سونورو انجام میده. من از طریق سایتشون و توصیه خوهرم با مرکزشون آشنا شدم. جنسیت بچمو درست تشخیص داد توی هفته 11 جنسیتمو گفت. میدان آرژانتین، خیابان بخارست (همون احمد قصیر) کوچه هشتم - مرکز تصویربرداری دکتر شاکری 02188502324- سایت مرکز تصویربرداری دکتر شاکری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونوگرافیه دکتر شاکر کجاست؟؟ آدرسش رو میدین؟؟

آره منم با نظر سهیلا جون موافقم. خودمم خدمت دکتر شاکری بودم خیلی کارشون خوبه واقعا مهارت دارن. شوهرم توکار تجهیزات پزشکیه گفت دستگاههاشون همش بهترین نوع هستن. گفت جنرال الکتریکه که خیلی دقیق و با کیفیته سایت رزروشون که من وقت میگرفتم زیر میذارم براتون. آدرسش میدان آرژانتین - خیابان بخارست - بخارست 8 - 02188502324
http://www.reserve.shakeri.ir/

من سال 94 سر پسرم رفتم سونوگرافی دکتر شاکری آخه دکترم بغیر از ایشون جای دیگه ای رو قبول نداشتن تو ...

دقيقا براي منم همين طور بود تو هفته ١٢ بهم گفت دختره ولي تو هفته ١٦ كه رفتم گفت بچه ات ١٠٠٪؜ پسره 

منم دوروزدیگه نوبت غربالگری دارم  وایییییی.بچها ب نظرتون این فائق خانم چی زده انقد این متن ک شاکیه ازدکتر تو همه تاپیک ها نوشته و بدترازاون خانم سهیلا و مری88سریع توهمه تاپیک ها  اومدن جوابشودادن ک ازدکترطرفداری کردن.بزارید مامانا نظرهاشونو بگن تجربه هاشونو بگن این شکایت های الکی و طرفداری الکی رو.بزارید کنار لطفاااااااا 

منم دوروزدیگه نوبت غربالگری دارم  وایییییی.بچها ب نظرتون این فائق خانم چی زده انقد این متن ک شا ...

عزیزم فکر کنم اون فائق خانم اشتباه زده چون دکتر سونو که تعیین جنسیت نمیکنه فقط جنسیتو میگه

منم رفتم و خیلی راضی بودم

حتما برو

به پایان فکر نکن اندیشیدن به پایان هر چیز شیرینی حضورش را تلخ می کند بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست … مثل آغاز

م‍رکز تصویربردرای دکتر شاکری

سونوگرافی غربالگری جنین دکتر شاکری با 18 سال سابقه، دقیق ترین و بهترین سونوگرافی تهران

‍سونوگرافی‍ 

سی_تی_اسکن#

رادیولوژی#

ماموگرافی 

پانورکس سنجش تراکم استخوان

آدرس: میدان آرژانتین - خیابان بخارست (احمد قصیر) - نبش خیابان هشتم

تلفن: 02188502324

سایت اصلی مرکز

رزرو آنلاین نوبت 

صفحه اینستاگرام

گوگل پلاس 

پشتیبانی واتساپ: 02188539951

اولین و پرسابقه ترین مرکز غربالگری جنین در تهران با بیش از 18 سال سابقه فعالیت-تعیین زودرس جنسیت جنین در هفته 11 بارداری به بعد
بهتون گفت صد در صد دختره؟ یا احتمال داد؟

تو بارداري اولم تو هفته ١٢ گفت ٩٩ درصد دختره ولي بعدا پسر شد الانم دوباره باردارم كه تو هفته ١٢ بهم گفت ٩٩ درصد پسره ولي تو سونوي بعدي كه رفتم گفت دختره. واسه من هر دو بار رو اشتباه گفت😐

م‍رکز تصویربردرای دکتر شاکری سونوگرافی غربالگری جنین دکتر شاکری با 18 سال سابقه، دقیق ترین و ...

گور بابای دکتر شاکری بخدا نرید پیشش بسیااااار ناشیه و پود پرست و همه تعیین جنسیتش دوکون دستگاست منو امروز گفت پسر هفته قبل گفت دختر ۱۰۰ درصد.خدا ازش نگذره

سلام عزیزم مبارکت باشه. 

اسم کوچک دکتر شاکری که شما رفتی چیه؟ 

همون دکتر شاکری هست که میگن ساعت میده برای روز اقدام؟ من میخوام برای تخمک گذاری برم یه سونو خوب. 

یکی از کاربرا نوشته دکتر شاکری خوبه. اما نمیتونم ازش بپرسم پستی نداره که بتونم باهاس صحبت کنم. تو تاپیکی هم که صحبت کرده بود نیست ج بده.