2777
2789
عنوان

شلی پا

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست
نه چطور میدونید از چیه؟؟؟

سوال بعدم رو جواب بدبد

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره...از چیه خون نمیرسع؟

من خودم استرس شدید که میگیرم کل بدنم میلرزه اصلا نمیتونم راه برم یا وقتی خوابم تو خواب پامو حرکت میدم از خواب پاشم نمیتونم راه برم اگه بخوام راه برم درد داره و یا میفتم من کم خونم هستم بهتر یه ازمایش بدی  ناگفته نماند وقتی اعصابم اروم کمتر اینجوری میشم فوقش پام خواب بره چیای سردی نخور یه دکتر هم برو

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
اره

عزیزم میخام به دکتر مراجعه کنید....چون یکی از علائم ام اس هست ...انشالله همچین چیزی نیست نگران نباشید ولی حتما پیگیری کنید 

دوست عزیزم من چون نمونه اش رو دیدم به شما میگم ولی نمیگم حتما این مشکل هست ول برید دکتر ...باشه

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
جوریه که وقتی دارید راه میرید یهو  خم میشه .احساس می‌کنید بی حس شده ؟؟؟؟؟

اره یهو زانو خودش خم میشه

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
وای دقیقا...نمیدونم از چیه از ام اسم میترسم 

معمولا چند وقت ی بار میشی استرس خیلی بده سعی کن نداشته باشی

کم خون نیستی؟!

نمیدونم..

گاهی که اینجوری میشم یا وقتی از جام بلند میشم چشام هم سیاه و سفید میره با یر گیجه تا چند دقیقه نمی بینم باید از دیوار بگیرم

اینم میگن از کم خونی ولی نمیدونم 

نمیدونم.. گاهی که اینجوری میشم یا وقتی از جام بلند میشم چشام هم سیاه و سفید میره با یر گیجه تا چند ...

اره کم خونی دقیقااا منم عین تو بودم تا دکتر رفتم حتما حتما ب دکتر مراجعه کن