2821
2789
عنوان

مادربزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
اینم خوبه ممنونم

قربونت عزیزم انشالله خدا مادربزرگت رو شفا بده

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
شاید این مادر اگه بدونه رفتنیه کارهای ناتموم رو تموم کنه. حلالیت بطلبه. وصیت نامه بنویسه. به نظرم ای ...

منم دوست دارم بدونه ولی میدونی انقدر ضعیف شده که گاهی خودش میگه دارم با مرگ میجنگم نمیدونم شاید یکم بعد تر بهش بگن یکم که بیشتر ضعیف شد و دیگه نتونست راه بره  

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی همین که این روزا باهاش باشی خیلی خوبه من خیلی خیلی پدر بزرگم دوست داشتم با این نابینا بود چهره منو ندیده بود ولی هوامو داشت همیشه منم بچه بودم کلاس پنجم شیشم اینا فوت کرد این آخری عمرش چون اعصاب نداشت چشاش درد میکرد من میترسیدم برم پیشش هرچقدر میگفتن اره برو نرفتم اخرشم فوت کرد بدون اینکه بینمش الان بدجور حسرت دارم :)

ای کاش بهش بگید حقش بدونه شاید بخاد از کسی حلالیت بخاد یا توبه کن کسی از دلش خبر نداره  بعد میت ...

شاید یکم دیگه بهش بگن منم دوست دارم بدونه ولی باور کنین انقدر ذوق انجام یه سری کارای نا تموم رو داره که با خودم میگم کی دلش میاد این امیدش رو نا امید کنه خیلی سخته ولی حقشه که بدونه شاید وقتی خیلی ضعیف تر شد بهش گفتن  

راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@
قربونت عزیزم انشالله خدا مادربزرگت رو شفا بده

خیلی ممنونم عزیزم

میدونی همین که این روزا باهاش باشی خیلی خوبه من خیلی خیلی پدر بزرگم دوست داشتم با این نابینا بود چهر ...

خیلی سخته درک میکنم هربار که میبینمش ضعیف تر از قبل شده داره ذره ذره جلوی چشمام اب میشه بخدا منم باهاش اب میشم خیلی رابطه صمیمی نداشتیم اما من خیلی دوسش داشتم خجالت میکشیدم باهاش رابطه صمیمانه برقرار کنم ولی الان فقط حسرت میخورم که ای کاش خجالت رو میزاشتم کنار و بیشتر از حضورش کنارم استفاده میکردم

انشالله خدا شفا بده

خیلی ممنونم

ای بابا :( از الان شروع کن ایشالا خدا زودتر خوبش میکنه 

خیلی ممنونم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش