2737
2734
عنوان

با این خواهر چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 84 پست
آخه شوهرش بدین یا بهش نچسبین شد راهکار؟همه چیز رو به شوخی میگیرن

اره 😂😂

من عادت کردم به این نظرت 

ولی ادم ب بمب بست میخوره واقعا 😐😐

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
یه حدس میزنم ولی روم نمیشه بگم چون هم سو ظن هست و اینکه ممکنه تهمت یا غیبت بشه به هر حال این یه موضو ...

خواهر من خدارو قبول داره ولی نماز اینا رو نه خانواده معتقدی دارم ولی اون نه اصلا میگه الان کی این اراجیف رو قبول داره 😕

حرف میزنم پیام های مثبت میعرستم به من میگه چرت و پرت نگو !

من ۲۲ سالمه

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حدس میزنم ولی روم نمیشه بگم چون هم سو ظن هست و اینکه ممکنه تهمت یا غیبت بشه به هر حال این یه موضو ...

حدستونو میشه بگید؟

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
اره 😂😂 من عادت کردم به این نظرت  ولی ادم ب بمب بست میخوره واقعا 😐😐

عزیزم انشاالله خدا کمکتون کنه  من خودم یه دختر۱۶ساله دارم واقعا دوساله به شدت بهانه گیر بداخلاق وتندخو شده   یه روز میگه چرامن تک فرزندم  یه روز میگه از دنیا وآدماش بدم میاد یه روز از چهرش ایرادمیگیره درصورتیکه خوشگله  یه روز از قدش   خلاصه این سن همینه 

2728
عزیزم انشاالله خدا کمکتون کنه  من خودم یه دختر۱۶ساله دارم واقعا دوساله به شدت بهانه گیر بداخلاق ...

دقیقا همینطوره که میگید انشاالله عاقبت بخیر بشن ، انشاالله که گذراس

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
خواهر من خدارو قبول داره ولی نماز اینا رو نه خانواده معتقدی دارم ولی اون نه اصلا میگه الان کی این ار ...

وای خدا ینی به حرف شما که ۲۲ سالتونه هم گوش نمیده؟؟؟

والا من یه خواهر کوچولو دارم کلاس دومه جرات نمیکنم بهش بگم بالای چشت فلانه 

خب حالا کاری به این کار ها ندارم اما خب به طور مسلم همه ما خدا رو قبول داریم اما از وسیله هایی که در اختیار ما قرار داده استفاده میکنیم؟

من یه پیشنهاد به شما میکنم ، من خودم تو این شرایط بودم حتی خیلی خیلی بدتر از این ، شما میگین داد من ... حالاا 

به هر حال من یه پیشنهاد میکنم به شما اگر ایشون اهل نماز و سخنرانی و این چیزا هم نیست من یه مبحثی رو برای شما میفرستم لطفا اول خودتون یه نظر کلی بندازین اگر که خوشتون امد به خواهرتون هم پیشنهاد بدید 

http://panahian.ir/post/4996

دقیقا همینطوره که میگید انشاالله عاقبت بخیر بشن ، انشاالله که گذراس

نه خواهر من کجا گذراست جنگ اول به از صلح آخر هر مشکلی باید از ریشه حل بشه نه اینکه بگیم خب ولش کن خودش خوب میشه، مگه کشکیه

باید راحل پیدا کرد باید مشکلات رو حل کرد 

2738
خیر نمیشه  چرا چون هم شما بهش بدبین میشد هم من نمی تونم سر پل صراط جواب خواهر شما رو بدم

واچرا سخت میگیری احتمال میدی دیگه بعد خواهرمو ک نمیشناسی؟!منظورت خودارضایی عه؟یا دوست پسر؟ 

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
وای خدا ینی به حرف شما که ۲۲ سالتونه هم گوش نمیده؟؟؟ والا من یه خواهر کوچولو دارم کلاس دومه جرات نم ...

حالا من یه کمی از مطلب رو میزارم شما هم یه نگاه ریز بندازین بد نیست 

افعال انسان دو نوعند: افعال ظاهری و افعال باطنی یا درونی/ مهم‌ترین افعال خوب و مهم‌ترین افعال بدِ انسان، از نوع افعال درونی هستند/ کنترل رفتارهای قلبی بیشتر از طریق کنترل ذهن می‌تواند انجام بگیرد/ در فرهنگ و سبک زندگی جامعۀ ما عواملی وجود دارد که ضدّ کنترل ذهن است

  • کارها و افعالی که می‌توانیم انجام دهیم به دو نوع اساسی قابل تقسیم هستند: یکی کارها و افعال ظاهری که با دست و زبان و اعضاء و جوارح خودمان می‌توانیم انجام دهیم(مثل صدقه‌دادن و...) نوع دیگر، کارهای باطنی هستند و اتفاقاتی که در درون انسان صورت می‌گیرد، مثل اینکه «دربارۀ چه چیزی فکر کنیم؟ به چه موضوعی توجه کنیم؟ به چه چیزی عشق بورزیم؟ دل به چه بسپاریم؟» اینها فعل‌های درونی هستند.
  • هرچند رفتارهای ظاهری انسان از اهمیت بالایی برخوردارند، ولی مهم‌ترین افعال خوب و مهم‌ترین افعال بد، در درون روح انسان هستند. رفتارهای درونی هم به دو بخش قابل تقسیم هستند: یکی رفتارهایی که بیشتر مربوط به عواطف و احساسات ما می‌شوند که کنترل اینها بسیار دشوار است. دوم، رفتارهایی که مربوط به اندیشه و دایرۀ ذهن انسان هستند که کنترل اینها آسان‌تر است و اصلاً کنترل رفتارهای قلبی نیز بیشتر از طریق همین کنترل ذهن می‌تواند انجام بگیرد؛ مثلاً اینکه دربارۀ چه چیزی فکر کنیم یا دربارۀ چه چیزی فکر نکنیم. یا اینکه نگذاریم فکرمان پراکنده شود. این قدرتی که انسان برای ذهن خودش اعمال می‌کند، بالاترین قدرت یک انسان است.
  • همان‌طور که انسان با انجام حرکات ورزشی، عضلات بدن خود را تقویت می‌کند، برای تقویت عضلات روح نیز مهم‌ترین ورزش و تمرین، کنترل ذهن است. کنترل ذهن، واقعاً یک ورزش است. حتی در برخی ورزش‌های شرقی(مثل کنگ‌فو) ورزش‌های جسمی و ذهنی با هم است و روی تمرکز ذهن، خیلی تأکید می‌شود. اما برعکس؛ در فرهنگ پُر از هرزگی که از غرب می‌آید، چیزی به‌نام کنترل ذهن وجود ندارد، بلکه بی‌ارادگیِ مطلق، به افراد تلقین می‌شود. یکی از کارهایی که موسیقی انجام می‌دهد این است که کنترل ذهن را از دست انسان خارج می‌کند.
  • ما حتی می‌توانیم در خواب هم کنترل ذهن کنیم، یا حتی خود خواب را هم می‌توانیم کنترل کنیم، و این قدرت‌های روحی را از ما خواسته‌اند. کنترل‌های جسمی همه به‌خاطر تقویت کنترل روحی است. وقتی از «کنترل روحی» یا «قدرت روحی» سخن گفته می‌شود، اینها معمولاً یعنی کنترل ذهن؛ چون انسان زیاد نمی‌تواند دل (قلب) خودش را کنترل کند. انسان اگر بخواهد به چیزی علاقه پیدا کند، نمی‌تواند به دل خودش زور بگوید که «علاقه پیدا کن!» لذا اگر توصیه‌ای برای کنترل دل شده است، در واقع منظور، همان کنترل ذهن است. مثلاً می‌توانی کنترل کنی که به چه چیزی فکر نکنی یا فکر کنی. رفتارهای باطنی همه نوعاً می‌توانند زیرمجموعۀ کنترل ذهن قرار بگیرند.
  • در یک تست روان‌شناسی، بررسی کرده‌اند که چه کسانی موفق می‌شوند یک کاری را انجام ندهند در حالی‌که آن کار را دوست دارند. چند تا شیرینی جلوی چند دانش‌آموز گذاشتند و گفتند «این شیرینی‌ها را تا نیم ساعت نخورید» در این آزمایش، بچه‌هایی که مدام به شیرینی نگاه می‌کردند، سرانجام نتوانستند خودشان کنترل کنند و شیرینی را خوردند. اما کسانی که به شیرینی نگاه نمی‌کردند، موفق شدند خودشان را کنترل کنند و نخورند. یعنی کنترل تمایلات را از راه کنترل ذهن، انجام می‌دهند(کسانی که به آن موضوع فکر نمی‌کنند، می‌توانند خودشان را کنترل کنند)
  • حجاب هم کمک می‌کند که ذهن افراد پریشان نشود، ذهن انسان هرکجا رفت، دل هم به دنبالش می‌رود و دیگر نمی‌توانی دل را کنترل کنی، اما ذهن را می‌توانی کنترل کنی.
  • در فرهنگ و سبک زندگی جامعۀ ما عواملی وجود دارد که ضد کنترل ذهن است. اوقات فراغت در زندگی شهری، افزایش پیدا کرده و ابزار سرگرمی هم زیاد شده است؛ یعنی چیزهایی که مدام ذهن ما را مشغول می‌کند و هر لحظه توجه ما را جلب می‌کند(مثل تلویزیون، موبایل، شبکه‌های مجازی و...) حالا اینکه توجه ما را به چه چیزی جلب می‌کند، زیاد مهم نیست، مهم این است که وقتی دیگران مدام توجه تو را به اینجا و آنجا جلب کردند، کم‌کم کنترل ذهن خودت را از دست می‌دهی، کم‌کم ذهن تو را هرزه می‌کند و قدرت کنترل ذهن تو را نابود می‌کند.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687