2777
2789

سه ماه دیگه میشه یه سال که با خواهر شوهرم قهریم و حرف نمیزنیم ن من ن همسرم چون دعوای بیدی باهم کردیم فکرم نمیکنم اصلا بتونیم آشتی کنیم کاری کرد من و همسرم میخواستیم جدابشیم بخاطر حرفایی که پشت سره من گفته بود ومخ شوهرم و شستشو داده بود واسه همین شوهرم غیدشو زده چون میدونه مقصر اصلی اونه حالا از این واون میشنوم میگ خیلی دوس دارم جدا بشن داداشم وازم گرفته و فلان یه بار زنگ زدم مادر شوهرم گفتم پسرت همش سرش تو گوشیه بعد رفتیم شهرستان مادرشوهرم به شوهرم گفته بود زنت زنگ زده خواهرتم پیشم بوده کلی خوشحال شده و گفته کاش رل بزنه با کسی اون افریته دق کنه بمیره ایشالله جدابشن خیلی آدم بدجنسیه حالام دیدم تو واتساپ آن بلاکم کرده من چه واکنشی نشون بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس به نظرم یه جوری زندگی کن که به آرزوش نرسه و هر روز بیشتر از دیروز حرصش بگیره

من سر یه حرفه مادر شوهرم که گفت زندگیتون به یک سال نمیرسه و خوشبخت نمیشید، به شوهرم گفتم غلط کردی باید خوشبخت بشی حتی شده زورکی، الان هشت ساله داریم زندگی میکنیم و خوشبختیم حالا زورکی یا واقعیش رو نمیدونم  

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
بیشتر به شوهرت بچسب که بیشتر بسوزه

شوهرم عکس منو واسه تولدم استوی کرد یه متن عاشقانه گذاشت بعد یه پیج فیک که میدونم اون بوده اومده بود کلی بدوبیراه به من گفته بود یعنی قشنگ داره سکته میکنه

اصلا نحل به همجین عفریته ای نزار سکوت کن بزار برادرت باهاش طرف بشه چون تو هرکاری کنی ادم بده میشی

منم خیلی پشت سرم حرف میزنن خواهرشوهرام طوری که شوهرم اسم طلاق میاره خدا ازش نگذره بعد الانم میگه بیا سنگامونو باهم وابکنیم حرف بزنیم خیلی عوضیه همش میخواد خودشو ادم خوبه نشون بده