2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷ساعت نمیتونم ۱۴ساعت در روز

نه عزیزم داشتم نقد میکردم ‌‌ . هیچ کس در این کره خاکی نمیتونه ۱۷ ساعت بخونه . نهایت ۱۲ یا ۱۳ ساعت . بعدش از الان که نباید ۱۴ ساعت بخونی واسه ۱۴۰۱ ‌‌ . ببین بنظرم میاد داری خیلی اشتباه عمل میکنی ‌‌ . حتما با یه مشاور خوب صحبت کن . از ۵ ، ۶ ساعت شروع کن و کم کم افزایش بده و اینکه مطالعه باید مداوم باشه . نزدیک به کنکور باید به ۱۲ یا ۱۳ برسه نه از الان 

عزیزم من چندین نفر و دیدم خداشاهده با یکی دوماه خوندن قبول شدن دیگه چه برسه به یک سال خوندن. قطعا می ...

شما اشرف مخلوقاتى ميتونى الان يهو پرواز كنى با دستات برى اسمون؟ 

عزيزم از نظر علمى همچين چيزى امكان نداره چون برا اينكه اون حجم از مطالب تو زمان محدود امتحان بياد تو مغز ادم و بتونى تجزيه و تحليلش كنى بايد مسيرهاى نورونى ساخته بشه تو مغز كه تو دوماه امكان نداره 

اونايى كه شما ميگى با دروغ گفتن و يكسال خداقل خوندن 

يا سهميه داشتن و با رتبه هاى نجومى تونستن قبول بشن 

من پزشكى خوندم و دوتا خواهرامم تو همين رشته ها بودن

هرگز نديدم كسى با سهىيه ى ازاد كمتر از يكسال خونده باشه 

و صمنا كسي كه درس نميخونده تا حالا نميتونه يهو تو دوماه عادت كنه به روزى ده دوازده ساعت خوندن

در مورد مسيرهاى نورونى شكل گيرى عادت ها و خافظه ى طولانى مدت ى اينا يكم مقالات علمى سرچ كنيد متوجه ميشيد

شما اشرف مخلوقاتى ميتونى الان يهو پرواز كنى با دستات برى اسمون؟  عزيزم از نظر علمى همچين چيزى ...

عزیزم چه ربطی داره ببخشید خیلی مثال بدی زدین ، بله من دیدم پایشون متوسط بوده با یکی دوماه خوندن قبول شدن همه ی آدما مثل هم نیستن یکی نیاز داره یه سال بخونه یکی چند ماه یکی با شیش سال خوندن هم قبول نمیشه. مطمئنم دروغ نگفتن و سهمیه ی آزاد داشتن فقط یکیش سهمیه ی پنج درصد جانبازی داشت . عزیزم خودم اینا رو بلدم  ولی یه چیزی که هست اینه که کاملا به توانایی های انسان باور دارم و می‌دونم هرکاری بخواد روی این کره خاکی می‌تونه انجام بده و محدودیتی براش نیست 💐

عزیزم چه ربطی داره ببخشید خیلی مثال بدی زدین ، بله من دیدم پایشون متوسط بوده با یکی دوماه خوندن قبول ...

منم هزارتا مقاله ى علمى خوندم در مورد مسيرهاى نورونى و محدوديت مغز انسان برا حفظ مطالب در حافظه ى بلند مدت.

من كه خودم و خواهرام چندين سال تو دانشكده هاى پزشكى بوديم همچين چيزى نديديم

كسي هم سهميه داره نمياد راستسو بگه به شما بگه با رتبه ى ٣٥٠٠٠قلول شدم

بچه هاى سهميه اى ماهم هيچوقت لو نميدادن سهميه دارن 

خودمون از مداركشون ميفهميديم

عزیزم چه ربطی داره ببخشید خیلی مثال بدی زدین ، بله من دیدم پایشون متوسط بوده با یکی دوماه خوندن قبول ...

هروقت شما با دستات پرواز كردى بعد بگو ادم ميتونه هركارى بكنه رو اين كره ى خاكى

دقيقا مثال خوبى زدم كه اصلا انسان توانايى اينكه همه كارى بكنه رو نداره 

توان انسان واقعا محدوده 

منم هزارتا مقاله ى علمى خوندم در مورد مسيرهاى نورونى و محدوديت مغز انسان برا حفظ مطالب در حافظه ...

آفرین به شما و خواهراتون که دارین پزشکی میخونین خواهر منم پزشکیشو تموم کرده و تخصص گرفته .نه من میتونم شما رو قانع کنم نه شما میتونی عزیزم من معتقدم قدرت انسان نامحدوده و به هر چیزی میخواد می‌تونه برسه با تلاش، شما میگی قدرت انسان محدوده و نمیتونه . باشه اوکی شما با ذهنیتت زندگی کن منم با ذهنیتم زندگی میکنم .

هروقت شما با دستات پرواز كردى بعد بگو ادم ميتونه هركارى بكنه رو اين كره ى خاكى دقيقا مثال خوبى زدم ...

عزیزم این همه علم پیشرفت کرده این همه دانشمند خوب توی این دنیا هستن بخوای فک کنی ۱۴۰۰ سال پیش هیچکدوم نبودن ولی به مرور زمان که توانایی های خودشون و باور کردن و تلاش کردن و تلاش کردن تونستن این همه پیشرفت کنن.اگه میخواستن مثل شما فکر کنن که علم پیشرفت نمیکرد،  با تموم احترامی که برات قائلم من اصلا قبول ندارم صحبتاتو . لطفا دیگه نمی‌خواد ریپلای بزنی 🙏

عزیزم این همه علم پیشرفت کرده این همه دانشمند خوب توی این دنیا هستن بخوای فک کنی ۱۴۰۰ سال پیش هیچکدو ...

من با همين ذهنيتم پزشك شدم و الان پذيرش تخصصم رو از نروژ گرفتم 

داييم هم كل عمرش درس نخوند مبگفت دوماه اخر ميخونم دندانپزشك ميشم الان شوفره 

شما با همين ذهنيت زندگى كن ببينم ب كجا ميرسي اخر😉

من با همين ذهنيتم پزشك شدم و الان پذيرش تخصصم رو از نروژ گرفتم  داييم هم كل عمرش درس نخوند مبگ ...

درهر صورت من که باهات دعوا ندارم عزیزم از خدا می‌خوام هرجایی که هستی موفق و موید باشی و انشالله همیشه دلت خوش باشه دوس ندارم کسی از دستم ناراحت بشه به هر حال نظرم و گفتم❤️❤️💐منم لیسانس میکروبیولوژی دارم و دارم فوقشو میخونم توی آزمایشگاه هم کار میکنم 🌹