2777
2789
عنوان

اونایی که خخ میگن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3933 بازدید | 110 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁😁😁همه خخخ گفتن🤟🙄

تو چرا همیشه شبا پیدات میشه ؟ 😑 

من نمیترسم از آنابل ولی نمیشه شبا نیای ؟    

شبا یه کاربری بساز به نام سفید برفی یا سیندلا لااقل😑

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

این سایت پره خخخ هست😂😂😭😭💔

😂😂😂😂😂😂

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

هههههه چقد خخخخ میگید😐😂

خخخجالت بکشید خو

اسی میگه خخخخ نگید

شما هی خخخ میگید

به جاش هههه بگید

خخخ تف اه 😐😐😂

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
بروبچ برای همه خخخخخخخخ گفتناتون مرسیییی😍😍😍😍😍😍😍 ما-به-خودمون-مربوطیم#  

نکنید😂😂💔💔💔

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
نکنید😂😂💔💔💔

باورت میشه منم خوشم نمیاد و اولین بار بود استفاده میکردم😂😂😂

خخخخ_خخخخ#  

خخخخ#  

خخخخ_عزیزم#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
هههههه چقد خخخخ میگید😐😂 خخخجالت بکشید خو اسی میگه خخخخ نگید شما هی خخخ میگید خخخ تف اه 😐😐😂

خخخ فقط بعدش تفه والا😂😂😂😂

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
باورت میشه منم خوشم نمیاد و اولین بار بود استفاده میکردم😂😂😂 خخخخ_خخخخ#   خخخخ#   ...

نکن جون دل😂😂💔

نه دیگه اومدی‌ نسازیا خخخخخ باید صدا کنه  البته من خودم هیچوقت نمینویسم انقد تنبلم😆

اخه خیلی رو مخه فک کن هی خخخخ

خخخخ خخخ

خخخخ خخخخ😭😭💔😂😂😂

نکن جون دل😂😂💔

باشه😌👌✌

فقط یبارم!!!

خخخ#  

خخخخ#  

خخخخ_خخخخ#  

خخخخ_عزیزم#  

چقدر هشتگ خخخ داریم اه😳😐✌🤦‍♀️🤷‍♀️

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜