2777
2789
عنوان

اونایی که خخ میگن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 110 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁همه خخخ گفتن🤟🙄

تو چرا همیشه شبا پیدات میشه ؟ 😑 

من نمیترسم از آنابل ولی نمیشه شبا نیای ؟    

شبا یه کاربری بساز به نام سفید برفی یا سیندلا لااقل😑

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بیشتر ببینید
این سایت پره خخخ هست😂😂😭😭💔

😂😂😂😂😂😂

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
بیشتر ببینید

هههههه چقد خخخخ میگید😐😂

خخخجالت بکشید خو

اسی میگه خخخخ نگید

شما هی خخخ میگید

به جاش هههه بگید

خخخ تف اه 😐😐😂

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
بروبچ برای همه خخخخخخخخ گفتناتون مرسیییی😍😍😍😍😍😍😍 ما-به-خودمون-مربوطیم#  

نکنید😂😂💔💔💔

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
نکنید😂😂💔💔💔

باورت میشه منم خوشم نمیاد و اولین بار بود استفاده میکردم😂😂😂

خخخخ_خخخخ#  

خخخخ#  

خخخخ_عزیزم#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
هههههه چقد خخخخ میگید😐😂 خخخجالت بکشید خو اسی میگه خخخخ نگید شما هی خخخ میگید خخخ تف اه 😐😐😂

خخخ فقط بعدش تفه والا😂😂😂😂

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
باورت میشه منم خوشم نمیاد و اولین بار بود استفاده میکردم😂😂😂 خخخخ_خخخخ#   خخخخ#   ...

نکن جون دل😂😂💔

نه دیگه اومدی‌ نسازیا خخخخخ باید صدا کنه  البته من خودم هیچوقت نمینویسم انقد تنبلم😆

اخه خیلی رو مخه فک کن هی خخخخ

خخخخ خخخ

خخخخ خخخخ😭😭💔😂😂😂

نکن جون دل😂😂💔

باشه😌👌✌

فقط یبارم!!!

خخخ#  

خخخخ#  

خخخخ_خخخخ#  

خخخخ_عزیزم#  

چقدر هشتگ خخخ داریم اه😳😐✌🤦‍♀️🤷‍♀️

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜