امروز قرار بود خواهرشوهرم بیاد خونمون . بعد منم منتظرش بودم اومد زنگ آیفون رو زد در رو باز کردم چند دقیقه صبر کردم نیومد بهش زنگ زدم گفتم ک پس چرا نیومدی بالا؟؟؟! گف : من ک اصلا نیومدم تو راهم 😐😐😐😐😐 بنظرتون کی بود 😐😐😂😂😟
من داشتم دروز با یکی صحبت میکردم قطع شد زنگ زدم بهش که صحبت کنم همون موقع ها دیدم شوهرش جواب داد من تعجب کردم به این زودی گوشی دست شوهرش چیکار میکنه صداش کرد دیدم همون موقع دیدم اون شخص باهامون شماره پشت خطمه قطع که کردم خودشم مونده بود گفت چرا شماره شوهرمو گرفتی من گفتم شمارشو ندارم پاک شده اصلا موندم چی شده چجوری بین این همه آدم خط شوهرشو اشتباهی گرفته😬
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.