2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 29 پست

منم امروز بش گفتم نمیتونی تحمل کنی طلاقم بده 💔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتون تنها یا به همراه همسرتون اگر اومدن حتما برین پیش مشاور خوب و کار بلد.

اینجا ما نمیتونیم بشما بگیم حتی مشاور هم نمیتونه بگه برو طلاق بگیر خود شما هستین با واقع بینی و ارزیابی شرایط تون باید تصمیم بگیرین.

ضمنا طلاق همیشه اخرین گزینه هست وقتی همه راه ها رو رفتین ولی نتیجه نداد اونقت باید بهش فکر کرد.

به فکر حل مساله باشین از راه درست و منطقیش.

موفق باشین

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است

منم یبار اینطوری شد انقد گریه م گرفت دلم پرشد فقط بفکر طلاق بودم.. ولی مامانم بهم گف صبرکن همچی درست میشه.. صبرکردم کاری بهش نداشتم فقط کارای خودمو ب نحو احسن انجام می‌دادم ک بهونه دستش ندم برا جرو بحث. خودمو مظلوم گرفتم بدون اینکه بهش نزدیک شم فضای خونه روشا کردم. آهنگ میزاشتم برا دل خودم. باگوشی ور میرفتم کم کم دعوا فروش شد و باهم حرف میزدیم و خوب شدیم. الان دوساله ازین ماجرا میگذره و یه دختر دارم 3ماهشه

فکرکنم زیر سرش بلند شده

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
آهان اطلاعتون برسونم وقتی نمیتونه وبغل کردی پس زده با عرض معذرت زیر سرش بلند شده

ن عزیزم بعضی مردا اینطوری ان. مغرور. ب خودشون زیادی حق میدن. وای بحال اینکه بفهمن تقصیر طرف مقابله. نمونش شوهرم. خداکنه قهرکنه آشتی کردنش حال آدمو بهم میزنه. از زندگی سیر میشم. ازبس مغرور. بخصوص الان ک وضع مالیش خوب شده غرورش بیشترم شده. انگار خداهس. ولی میدونم اهل خیانت نیس. اخلاقش گوهی هس. چیکارمیشه کرد. دیگه انتخاب خودم بوده. ولی اگه برام ثابت شه خیانتکار طلاق میگیرم. 

خانوادش توزندگیمون دخالت دارن. هرچی بگن شوهرم ن نمیگه. حتی اگه بهش بگن زنتو طلاق بده اون طلاق میده. اگه بچه نداشتم ب هرسازشون نمیرقصیدم. برامنم دعاکنین خانوما. ولی بخاطر دعواها طلاق نگیرین همیشه ی راهی هس. خدابزرگه.