2777
2789
عنوان

بچه ها چن روز پیش عقد یکی از فامیلامون بود دختره16 سالش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 197 پست
عزیزم باازدواج چرااز درس زده میشه؟کسی که علاقه داشته باشه واقعا،ادامه میده.من خودم ازدواج کردم و پرس ...

شما موفق شدین کلی کاربر اینجا تاپیک زدن که بعد از ازدواج شوهزشون اجازه تحصیل بهشون نداده

یا درگیر زندگی شدن و از بقیه عقب افتادن

من دارم میگم وقتی میتونه هرچیزی سرجای خودش باشه

چرا باید عجله کرد؟ 

درسشو بخونه یکم بره توی اجتماع بفهمه اصن معیارش برای شریک زندگیش چی هست

یکم با مردم در ا تباط باشه

یک دختر مدرسه  ای  ک جز مدرسه جایی رو ندیده جاش خونه شوهر نیست

!! It's me

ببین عزیزم هرچیزی یه خوبی وبدی داره و ما نمیتونیم به بقیه بگیم حتما نظرما درسته ونظراونا غلط . من خو ...

خدا رو شکر که راضی هستین ولی دلیل نمیشه که ازدواج تو سن پایین و تبلیغ کنین میشه ؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بخدااااا من خودمم اگه سن پایین ازدواج میکردم حتی اگه خوشبختم میشدم به قول این خانماااا به همه م ...

ولشون کن بابا بعضیا همه چی یه دختر و تو شوهر میبین،بدون آگاهیی استقلال میفرستن خونه شوهر

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔

فقط عاشق کسایی هستم ک با افتخار میان میگن ۱۲ و ۱۳ سالگی ازدواج کردیم و ازدواج باید در سن پایین باشه....

قرن ۲۱ هستیم مثلا...

اندکی_تفکر#  

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
منم شانزده ازدواج کردم ۱۷پسرم بدنیا اومده

افرین خب الان جیکا کنیم ؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
نمیگم با ازدواج نمیشه میگم ادم باید اول بفهمه تو سن پایین که نمیشه فهمید چی درسته چی غلط

درک وفهم از زندگی مشترک تایه جایی به سن بستگی داره بعداون به سن نیس من دیرم خانم ۵۰ساله ای که هیچی اززندگی مشترک نمیدونه همچنین دختر ۱۷ساله ای دیرم که باسیاستش خانواده شوهرشو رو انگشتش میچرخونه درکل یک نسخه رونمیشه براهمه پیچید بعضی ها میتونن باازدواج درسن مایین موفق باشن و بعضی هادرسن مایین. ولی قبول دارم خانواده هایی که دخترانی که به بلوغ فکری واجتناعی نرسیدن رو وقتی سرسفره عقدمینشونن جنایت میکنن ولی نمیشه به همه بایک زاویه دیدنگاه کرد چون ماازهمه جیز اگاه نیستین وشرایط همه عین هم نیس

من تو این سایت انقد این مواردو دیدم واسم عادی شده دختر۱۷ ساله باردار بود ⁦🤦‍♀️⁩⁦🤦‍♀️⁩ 

خیلی باعث تاسفه واقعاااا

اره والا ن بابا ما ک تبلیغ نمی کنیم فقط میگیم طرف ازدواج کرده اصلا ۱۰ سالشه ب ما چه چرا میوفتیم دنبا ...

کودک همسری به همه ی ما مربوطه چون یه مشکل اجتماعیه   وهمه باید به این موضوع واکنش نشون بدن تا کم کم از جامعه حذف شه

تیکرم برای بارداری نیست🦋
من تو این سایت انقد این مواردو دیدم واسم عادی شده دختر۱۷ ساله باردار بود ⁦🤦‍♀️⁩⁦🤦‍♀️⁩ 

اخه تو این سایته فقط اطافیان من اگه 18 سالگی ازدواج کنن همه میگن بچست بعد اینجا بیشتریا 14 و 15

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
ولشون کن بابا بعضیا همه چی یه دختر و تو شوهر میبین،بدون آگاهیی استقلال میفرستن خونه شوهر

اجازه نفس کشیدن نمیدن به دخترا البته بعضیام هستن شرایط خونه پدری ایجاب میکنه زود ازدواج کنن ولی خیلیام فقط دنبال قر و فرشونن و ادعاشون تا هفت اسمون میره

درک وفهم از زندگی مشترک تایه جایی به سن بستگی داره بعداون به سن نیس من دیرم خانم ۵۰ساله ای که هیچی ا ...

تا اینکه سیاستو شما تو میبینید

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
تا اینکه سیاستو شما تو میبینید

تو چی